Vēlējos uzzināt jūsu viedokli/pieredzi, vai izdzēšot bijušo puisi, kurā esat vīlušās, sāpinātas, no sociālajiem portāliem bija vieglāk tikt pāri aizvainojumam,kreņķiem?
Vai tas tik tāds stereotips, ka "no acīm prom, no sirds ārā" ?
Manu piemēru neviena nepārspēs.
Mans pirmais EX, kuru es pametu mani izdzēsa nobloķēja un tad uzaicināja atpakaļ.Nu Protams ka viņu apstiprināju, jo jūtos, kautkur vainīga.Bet viņa pašreizējai draudzenei tas nebija pa prātam un ši mani izmeta no viņa draugiem un atkal nobloķēja.Lieki piebilst, ka tas tā uzriņķi turpinājas, līdz man apnika un kārtējo viņa uzaicinājumu portāla atteicu draudzību.Lai Ex draudzenei mierīgākas prāts, bet nu viņai bija pamatotas bailes.Jūtas viņam pret mani nebija pazudušas. :D
Savus ex nekad neesmu dzeesusi no soc.portaaliem,bet tas ir laikam taadeelj ,ka neesmu bijusi pamesta. Ja buutu bijis otraadi,tad noteiktu izdzeestu,lai buutu varbuut mazliet vieglaak aizmirst.
palīdz,pat ļoti...vari nenobloķēt,lai domā, kā neredzams apskatīt galerijas,ja sailgojas...:D mani ļoti bieži visādi feikiņi skatās, vai māsas draudzenes,smieklīgi:D
Izdzēsu, un jā, ir gan vieglāk, bet ik pa reizei ir vēlēšanās apskatīt viņa profilu, taču tas nav vajadzīgs. Būtu vēl labi, ja pats neskatītos profilu, bet bloķēt un turēt naidu arī kkā negribās.
Mēs jau nesakam ka mums ir naids, ka mēs dzēšam laukā, vienkārši nepatīkami skatīties skypē kā ieej tā visu laiku viņu redzi. :) Ir jau vēlme atbloķēt atpakaļ, bet tas jau būs bērnišķīgi.