Vai teiktu JĀ-vārdu?

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Kāds nesen iepazīts puisis man lika aizdomāties, vai mēs nešķērdējam laiku, dzīvojot attiecībās, par kurām neesam pārliecinātas?

Klausījos puiša runātajā un pati nonācu pie domas - vienas neveiksmīgas attiecības ir mīnus 5 gadi no mūsu dzīves. Tā vēl pa pieciem, vēl pa pieciem un tu attopies 40 gadu vecumā ar 17gadīgu dēlu, kurš to vien grib, kā ātrāk no tevis projām tikt. Un kad viņš tiek, tu paliec viena...
Skatos darbā uz divām savām kolēģēm - vienai 40 un dēls, vienai 60 un jau mazbērni. Ne vienai ne otrai nav sava cilvēka - otras pusītes. Viņas nekad nav precējušās, bet ir vairākkārt dzīvojušas šajās tukšajās 5 vai mazliet vairāk gadu attiecībās. Un ja jau ir kopīgs bērns, tad tās vispār ir vairs ne 5 bet jau 20 gadu attiecības - gribat to vai ne.
Vai jūs teiktu jā-vārdu savam pašreizējam puisim, ja viņš jūs tieši tagad, tieši šajā saulainajā dienā bildinātu?
Un ja nē - tad kāpēc saglabāt šādas attiecības? Kāpēc nemeklēt kādu, kuram to jā-vārdu tiešām varētu pateikt?
29.04.2012 10:33 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
manupraat katram cilveekam, kursh aizkaveejaas muusu dziivee vairaak par paaris dienaam, ir kaada noziime un uzdevums. katras attieciibas, paziishanaas un draudziiba kaut ko muusos atstaaj. viens iemaaca buut pacietiigiem, otrs savukaart bezbeediigi smieties, treshais liek apzinaaties savas patiesaas veelmes utt. ja nebuutu muusu iepriekseejo attieciibu pieredzes, mees nebuutu taadas, kaa esam sodien. peec karmas likumiem ar cilveeku izskiramies tad, kad vinja misija muusu dziivee ir beigusies un ka mees esam iemaaciijushies vajadziigo lekciju.
30.04.2012 02:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista -tu tik labi pateici!:)
30.04.2012 04:04 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Jā, teiktu! :)
30.04.2012 09:15 |

Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
Kam tad vispār dzīvē ir jēga vai garantija? It kā nekam, bet (!) katrs, kuru satiekam mums kaut ko dod vai iemāca.
30.04.2012 20:43 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Es esmu laikam kaut kāds "vecā kaluma" cilvēks, bet es neturpinātu attiecības, ja nejustu, ka šis cilvēks var būt mūsu bērnu tēvs, mana ģimene utt. Es gribu visu mūžu nodzīvot ar vienu cilvēku, man tas liekas cēli, skaisti un drosmīgi. Varbūt tas ir iemesls tam, ka man līdz 22 gadu vecumam vispār nebija attiecību.
Mans piemērs ir mani vecvecāki, un visas jau būs dzirdējušas pēdējā laikā populāro vecākās paaudzes teicienu: "Mūsu laikos lietas, kas sabojājušās, nemeta ārā, bet salaboja."
Protams, var notikt tā, ka cilvēki attīstās katrs savā virzienā, vairs nesaskan prioritātes, mērķi utt., bet vienlaikus es arī zinu, ka attiecībās veiksmīgs ir tikai tāds cilvēks, kurš ir saskaņā ar sevi, strādā ar sevi un savām attiecībām.
30.04.2012 20:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits