Sveikas meitenes!
Sākšu ar to, ka jau īsti nezinu, kas ar mani notiek.
Esmu bijusi pie ārstiem pirms 3 mēnešiem, veicu pilnīgas asinsanalīzes, iekšējie org''ani man ir veseli, arī asinsanalīzes bija labas.
Dažus gadus esmu cīnijusies ar mazasinību pavasarī un rudenī, bet ātri tiku galā ar to visu padzerot dzelzs tabletes.Dakteris teica, ka iespejams man ir veģ nervu distonija, mazliet satraucos un pasāp galva.
Ir pagājuši trīs mēneši un burtiski pirms 2 nedēļām, es nespēju pabraukt ne sabiedriskajā, ķermenis sāk tirpt, liekas ģībšu, spēka nav, no gultas izlienu, pastaigāju, tā ātri nogurstu, sirds sitās, sausa āda, krīt mati un lūzt nagi,kā arī mazliet triceklītis un viegls reibonis! Visas pazīmes liecina par tām, kuras man bija tad, kad bija mazasinība, tieši šīs pašas sajūtas.
BET,es neesmu taisijusi tagad asins analīzes,jo jutos tik slikti, ka nevarēju iziet no mājas, kā arī tas, ka man pirms trīs mēnešiem nebija šie simptomi, kad taisiju analīzes man piespēlēja šo satraukumu.
Abām šīm lietām ir līdzīgi simptomi, līdz es atmetu visu, ko man teica dakteris tad, un sāku uz savu galvu ticēt, ka man ir mazasinība, pazemināts dzelzis, dzeru gandrīz nedēļu šīs tabletes, bet joprojām izjūtu nespēku,toties, mazliet labāk ir palicis.
Jautājums tām, kurām ir šī mazasinība, kādi ir simptomi jums, kuri nav minēti kā tie kuri parasti pavada šo slimību?
Lūdzu nenosodiet mani, esmu bijusi pie visiem dakteriem, pie homeopātiem, dziednieces.Bet sirdsbalss pateica, ka man vnk ir jādzer dzelzis.
Man dzelzs līmenis bija 13 pirms trīs mēnešiem, vai pastāv iespēja, ka tagad tas ir nokrities zemāks? Cik nepieciešams laiks, lai hemoglobīns varētu nokristies vismaz par vienu iedaļu?
Pēdējo reiz, kad man bija šī problēma, man bija 12, bet daktere ieteica, ka ja jūtos slikti, jau varu padzert.Un līdzēja. Varbūt kādai no jums arī mazasinības vietā piespēlēja veģetatīvo distoniju?