pāris jautājumi par grūtniecību

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Te pāris Questioni māmiņām..

Vai drīkst vingrot grūtniecības laikā, man tgd kāda 3 nedēļa, bet abonaments jau bija iegādāts laiciņu iepriekš. Noteikti kādu jogu drīkst, baseinus. Nu piemēram tgd es varu mierīgi presi ka4āt :D

Kura mēnesī jums parādijās vēdersEsmu diezgan tieva, tātad man būs ātrāk:o
Kā jums ar reiboņiem bija un sliktu dūšu? Lasīju, ka daudzām no dažādiem ēdieniem bija nelabi, a man darbs ir pie ēdiena.. Vai kkā var kontrolēt to slikto dūšu vai vemšu virsū?:D

Vai grūniecības laikā var kontrolēt ko ēd vai arī ēd visu ko gribas ? :D

Ļoti atvainojos, ja kādam šie jautājumi liek jocīgi :D
15.04.2012 19:14 |

Reitings 14
Reģ: 14.04.2012
Kaprace, gan jau ārste zinās :)un man jau neliekas, ka tik šaurs, vnk nav man apaļa tā vieta :)
16.04.2012 22:37 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
narcisse - tādēļ jau Tev ir doti tie 9 mēneši. Ne tikai, lai bērniņš attīstītos, bet arī Tavs organisms pārveidotos un pielāgotos dzemdībām. Neņem galvā un nesāc vēl satraukties par vīrieša spriedumiem dzemdību jautājumos.
16.04.2012 22:40 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Jeelas zivis, galju nedriikst pirmkaart jau paraziitu deelj. Tikai labi apstraadaatus, ceptus, vaariitus produktus.
16.04.2012 22:48 |

Reitings 372
Reģ: 29.01.2009
Vikkija- man jau rit sestais gruutnieciibas meenesis,taa kaa staastiishu tev no savas pieredzes...Pirmkaart,nekaadas preses kachaat nedriikst nekaadaa gadiijumaa!Fizisko slodzi ir jaasamazina...ja gribi kusteeties-daudz staigaa,vari pabraukt ar riteni,driikst iet baseinaa,bet neko smagu,nekaadas jogas nedriikst! Runaajot par solaariju,man daktere pat IETEICA iet uz solaariju, lai nerastos D vitamiina truukuma deelj gruutniechu depresija,bet tas bija ziemaa...tagad jau ir pavasaris,taapeec es domaaju ka saules pietiek arii bez solaarija!EEmm,kontroleet sliktu duushu var ar skaabiem produktiem,dzeerieniem! Ja tev biezhi buus slikta duusha,neesaa liidzi kaadu skaabu konfekti liidzi,vai citronuudeni,jo skaabums nonjem sliktu duushu! Tas cik biezhi tev buus slikta duusha,tas ko tev gribeesies eest a ko nee,tas cik aatri tev paraadiisies veeders-sho te gan tev neviens nevarees pateikt,pat aarsts!tas ir ljoti individuaaali! :) unn eest par diviem noteikti nevajag.gruutnieciibas laikaa sievietei ir jaauznjem tikai par 300kalorijaam vairaak nekaa parati..eed vairaak vitamiinus:) bet ja gribaas kaadu shokolaadi vai ko,labaak apeest,nekaaa mociities gribeeshanaa :) veelu veiksmi!:) saudzee sevi!:)
16.04.2012 23:05 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
es gan neesmu stāvoklī, bet man jautājums par to ķeizaru - ja par to maksā naudu, tad viņu taisa arī tad, ja nav nekādu veselības problēmu, nepieciešamības to darīt ?
16.04.2012 23:11 |

Reitings 372
meitenes,ja juus esat veselas,kaadaa sakaraa juus gribat taisiit kjeizaru?:O dzemdiibaam ir jaabuut dabiiskaam,kaa dievs devis taa arii jadzemdee! a ar kjeizaru sanaak juus apmaanat dabu :O turklaat veel naudu par to maksaat!nu juus trakas! juus domaajat ka ar kjeizaru ir droshaak un mazaak saapiigi?ha! jums uzliks shuvi juus peec taam kaadas paaris dienas knapui paiet vareesiet,tas viss dziis un saapees...kapeec juus negribat dzemdeet pashas?bail no saaapem?klau,ja visas taa baidiitos no saapeem,cilveece jau sen izmirtu jo nebuutu kas dzemdee! kjeizars arii nav nekas labs :) vinju driikst taisiit tikai 2 vai 3 reizes...ja juus savu pirmo beernu dzemdeesiet ar kjeizaru,tad otro beernu dzemdeet dabiigaa veidaa vairs nevareesiet! peec kjeizara dabiigas dzemdiibas vairs nebuus...a kjeizaru var tikai 2 vai 3 reizes taisiit,taa kaa vairaak par 3 beerniem jums nebuus :) tas taa,ja kaada grib vairaak
16.04.2012 23:19 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Shyvana, ja maksā, tad taisa ķeizaru, parasti, kurām kādas veselības problēmas ķeizars ir pa velkti.
16.04.2012 23:22 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
tb-velti
16.04.2012 23:22 |

Reitings 5625
Oi, es arī esmu redzējusi, ka draudzenes, kurām bijis ķeizars mokas daudz ilgāk un smagāk par zināmajām sievietēm ar dabiskajām dzemdībām...
Lai nu kā, pati vēlos tikai dabiski, bet man arī tā redze ir ļoti švaka, bet nu labi, vēl stāvoklī neesmu, nav ko domāt par to, ko nav jādomā :D
Un skolā mācīja, ka ķeizars priekš bērna neesot labs... Jo dzemdības esot bērna pirmā cīņa, kas pašam jāizcīna, un ar ķeizaru tas, protams, netiek darīts.. Nu skolā stāstīja gudrāk, tagad pašā vakarā neprotu pareizi noformulēt savu domu...
16.04.2012 23:48 |

Reitings 4838
Oi,man arī uztrauc tas,ka man redzes dēļ būs jātaisa ķeizars!Baigi stulbi tas ir....
16.04.2012 23:49 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
njā, turklāt, ja ir ķeizars, tad uz mūžiem var aizmirst par ideālo vēderu bez liekiem taukiem un skaistu presīti :( Muskuļus nevar uzkačāt un taukus tik ar atsūkšanu.
17.04.2012 13:36 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Kur tu tāādas muļķības izrāvi? Visu var dabūt atpakaļ, arī pēc ķeizara.
17.04.2012 13:54 |

10 gadi
Reitings 10604
nu darbā ik pārdienas sanāk sastap sievietes, kas nāk uz vēdera vakuummasāžām un grib tikt vaļā no tauciņiem.
Pat dēļ manas sūda aklās zarnas operācijas rētas nekad mūžā nespīd uztrennēt preses apakšdaļu - vnk muskulis ir pārgriezts i vsjo..
Tā tīri anatomiski un zinātniski pamatot nevarēšu, bet cerams, ka pēc sarunvalodas sapratīsiet to būtību, kas notiek ar vēdera preses muskuļiem pēc ķeizara un citām vēdera operācijām.
17.04.2012 17:35 |

Reitings 2728
Tādas dumības te tiek rakstītas! :D Man abām māsām bija ķeizars un nekādi tauki viņām nav ne uz vēdera, ne ausīm. Viss atkarīgs no vielmaiņas. Citas dzemdē dabiski un izplūst uz mūžiem, jo tur nostrādā hormoni.
Un neesmu manījusi, ka griežot aklo zarnu vai bērniņu ķeizarojot visu vēderu uzšķērž - tā tikai rāda šausmuļu filmiņās.

Un priekš bērnam ķeizaru it kā neiesaka, jo tad strauji mainās spiediens, punci atgriežot, bet nav zinātnisku pierādījumu, ka ķeizaru bērni būtu dumjāki, sliktāki vai krasi atšķirīgi no tiem, kas dzimst dabiskā ceļā. Tās ir vecu tanšu runas, nekas pamatots.
17.04.2012 18:01 |

10 gadi
Reitings 10604
ā, nē, es jau neteicu, ka dēļ grieziena veidojas ārprātīgie liekie tauki uz vēdera. Taisnība - tur tas viss atkarīgs no vielmaiņas.
Ir kas uztaisa ķeizaru un pēc tam staigā laimīgas ar savu gludo, plāno vēderiņu. Bet ir kam paliek liekie tauki, un ja vēl ir grieziens, tad ir ļoooti mazas cerības dabūt nost dabīgā ceļā (sports, diētas).
Ļoti ceru, ka kāds manu teikto lauzīs un pamatoti apstrīdēs. :) Tie ir tikai mani novērojumi darbā, kā arī ārstu (docentu) teiktais skolā..
17.04.2012 18:26 |

10 gadi
Reitings 10604
pati arī vislaik domāju, ka, ja dzemdēšu, tad tikai ar ķeizara palīdzību... bet šekur rekur, palasiet... :/

Ķeizargrieziena riski:

tāpat kā ikvienā operācijā, arī ķeizargrieziena laikā pastāv brūces infekcijas iespējamība;
iespējams dzemdes iekaisums;
operācijas rēta vēlāk var sāpēt;
ir lielāks trombu veidošanās risks;
saaugumu veidošanās vēdera dobumā;
ļoti retos gadījumos nākamajā grūtniecībā placenta nobloķē dzemdes kaklu, ieaugot rētā un izraisot spēcīgu asiņošanu;
mātei pēc operācijas ir lielāks asiņu zudums nekā parastās dzemdībās;
jaundzimušajiem biežāk rodas elpošanas ceļu problēmas, jo augļa ūdens netiek izspiests no jaundzimušā plaušām, kā tas notiek vaginālo dzemdību spēcīgās kompresijas rezultātā;
mazulis var tikt traumēts – skrambas ādā, lūzumi, pārejošas elpošanas problēmas izcelšanas brīdī;
ilgāks atveseļošanās periods;
tiek liegta iespēja agrīni kontaktēties ar māti, neveidojas tāda emocionālā saikne, kāda veidojas dabīgo dzemdību procesā.
17.04.2012 18:32 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Var atrofējušos muskuļus atdzīvināt, ar micr-current vai faradic un protams ar sportu.
Pēc manas veselības spriežot man tikai ķeizars drīkst būt.
17.04.2012 18:32 |

Reitings 3685
micro- current
17.04.2012 18:33 |

10 gadi
Reitings 10604
ar micr-current vai faradic

lūdzu pastāsti pāris vārdos sīkāk.. :p
17.04.2012 18:52 |

Reitings 3685
Nu kā, micro current tiek lietots jau vairāk ka 20mit gadus, pārsvarā tas tika lietots medicīnā, ko lietoja plastiskie ķirurgi un fizioterapeiti. Bet skaistumkopšanā tas tiek lietots kā neķirurģiskā procedūra body liftam, rētām (lielām) lai izzudinātu un celulitam. Vispār jau šajā mašīnā ir iekšā 5 mašīnas.
Attiecīgi katram vilnim ir iespēja 'ārstēt' dažādas lietas, viņa laiž vāju elektribu cauri ķermenim- vietai uz kuras strādā. Arī 'palīdz samazināt svaru. Uz ādas nejūt neko.

Faradic ir pasīvais ''vingrojums'' pus stundu to turot uz -teiksim vēdera tad atspēko 300 presītes, viņš contraktē muskuli (tā ka tu pati to muskuli nenovaldīsi) viņš to muskuli atdzīvina laižot elektrību cauri. Teikšu pēc pieredzes,ka sajūta nav pati foršākā, vismaz un manis sajūta ir tāda, kā vingrojot, muskuļu sāpes..
Cukurvāvēre

Ar kādām elektro mašīnām jūs KK strādājat?
17.04.2012 19:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits