Sveikas dāmas,
Gribētu jūsu palīdzību/viedokļus, ko man darīt varbūt kādai bijis kas līdzīgs?
Lieta sekojoša - esmu krustcelēs jo nezinu ko daŗit? :)
Ir divi vīrieši, tagad nedaudz apraksītīšu situāciju:
Pirmais puisis ir mūsu ģimenes draugs. Šo puisi pazīstu vismaz desmit gadus, viņš ir ļoti labs cilvēks, iekārojams, ļoti galants, kurš māk likt sievietei justies īpašai. Principā pagaidām tādi lieli mīnusi nav( ja nu tas,ka šim puisim bija tāds brīvs dzīvesveids un nebija patstāvīga darba, kas mani baidija, taču tagad viņš ir labojies un ļoti krasi progresē), jo neesmu kopā dzīvojusi, tamdēļ nemāku teikt. :)
Visus šos gadus mūsu starpā ir bijusi tāda kā platoniskā mīlestība un simpātijas, vismaz man tā pašai likās, bet neviens no mums to tā atklāti neizrādija, tikai jutām, ka kautkas tāds mūsu starpā ir, mums nekad nav garlaicīgi, vārdusakot, kopā mums ir ļoti labi. Laikam ejot centos izrādīt,ka gribu ar viņu ko vairāk, bet bija klusums tieši par šo, šķita,ka viņš to nemana!
Otrais puisis cik esmu iepazinusi arī ļoti labs cilvēks,izskatīgs,pieklājīgs, izglītots, patstāvīgs labs darbs, labi situēts, interesanti pavadam laiku, man ir interesanti ar viņu.
Nu jau kādu laiciņu nedaudz tiekos ar otro puisi, jo nu cik ilgi varu gaidīt, BET kā nu tas gadījies, pirmais puisis sāka mani "aplidot" un grib ar mani draudzēties, jūtu,ka iekšēji gribu to, taču tagad ir tāda situācija,ka nevaru uzreiz atteikties no šī otrā puiša,lai kā pirms tam gribēju pirmo.
Nesodiet mani skarbi, bet ir bijis sekss gan ar pirmo, gan otro. Viennozīmīgi labāks ir pirmais puisis, nekad tā neesmu jutusies ne ar vienu. Abos ir ļoti daudz to īpašību,kas man ir svarīgas.
Gribu attiecības, bet tagad ir ļoti grūti izdarīt to izvēli, jo negribu, lai kāds puisis tiktu pievilts.
Ir viedokļi?
Paldies,
Linda