uj, SZF ir viens pasniedzējs, kas tiešām pat parastus darbus (esejas utt.) pārbauda ar plaģiātisma noteikšanas programmām, viņš vienreiz lielījās, ka viņam esot pat vairākas, kaut kādus nosaukumus pat sauca, un ka viņam esot baigā datu bāze ar studentu darbiem (tiem, kas pie viņa rakstījuši kaut ko). Tāds akadēmiskais fanāts viņš ir un ļoti nopietni ņem visu, bet nu mūs jau pirmajā semestrī atmācīja no plagiātismiem diezgan ātri, un īstenībā man pat patika pie viņa mācīties, patika viņa konkrētība. Bet vispār man liekas ka SZF vistrakāk skatās to plaģiātisma būšanu, neesmu dzirdējusi,ka vēl kaut kur tā būtu, visi zināmie, piemēram RTU, vēsi puskurss nodod vienādus darbus un ir ok viss.
lote26 - nu nav gluži gan lieki tā visa plānošana, kad reāli sāk darīt, ļoti palīdz iekļauties laikā un nenovirzīties no kursa, vismaz man.
cosmonaute - bet tagad jau zini tās vietas, pie kurām jāpiestrādā un būs jau labi. žēl gan, ka tev tā iznāca, bet visādi gadās. un tas jau nekas, ka neizdari visu, ja tu piemēram, izdari svarīgākās lietas, tad jau vēsi var nemocīties sirdsapziņas pārmetumos, galvenais, ka esi kaut ko darījusi :) un galvenais sevi pēc tam atalgot, savādāk nākamajā reizē nepiespiedīsi sevi, ja zin, ka būs balviņa pēc tam, tad vieglāk saņemties.