Heijā! :))
Meitenes, kā iemācīties ēst ar baudu, vai jūs to mākat? Ar ko sākt? Agrāk mācēju ēst maz un baudīt, tagad secināju, ka riju kā cūka un bez sāta izjūtas. Apnicis starp apkārtējiem justies kā izrijējai
Gatavojot veselīgi, ēdieni sanāk tādi pliekani, no salātiem vai tikai olbaltumvielām nav nekādas sāta sajūtas, paēdu un jau pēc stundas gribas atkal. Varbūt varat ieteikt kādas garšvielas, kādus garšaugus man pievienot, piemēram, vistai? Negribas uzreiz aizrauties un sapirkt visu iespējamo, esmu dzirdējusi par garšvielu (Anniņa, laikam) bez sāls, kādas atsauksmes? Ko no paciņām un svaigajiem man kā iesācējai pirkt un mēģināt pašā sākumā?
Problēma, gatavojot vienam cilvēkam - sev. Daudz ēdienu nevar pirkt un lai ieviestu dažādību ēdienkartē, ir jāpiepilda ledusskapis, bet es nespēju visu apēst, jo no visa ēdu nedaudz un pārējais paliek vecs - izmetu ārā (ļoti taupīgi). KO gatavo, kā gatavo meitenes, kuras taisa ēst sev vienas? Kā jūs pērkat pārtikas produktus? Piebildīšu, ka neesmu cepto olu, kartupeļu, varīto makaronu un cīsiņu fane..
Vārdu sakot, no jums vēlos dzirdēt visu par jūsu ēšanas un gatavošanas paradumiem :D