grūti vienai

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Droši vien dažai labai būšu apnikusi ar savām sūdzamtēmām, bet tomēr riskēšu un meklēšu pēc padoma. Reāli nevienam nevaru prasīt padomu jo nestāstu, jo man ir kauns par šo situāciju un kauns sava vīrieša vietā arī.
Tātad mans vīrietis nestrādā jau labu laiku un es knapi varu savilkt kopā galus. Vīrietis meklē darbu, bet ne ļoti intensīvi jo šobrīd viņš grib mazliet atvilkt elpu, sakārtot savu iekšējo pasauli, nodoties hobijam, kā viņš man to visu saka. Un uzsver, ka es nevaru viņam neko pārmest, jo pati agrāk kādu laiku dzīvoju uz viņa rēķina (sen atpakaļ, kad kad studēju un nestrādāju).
Mani vienkārši vairs nervi netur - kā likt vīrietim strādāt!?!
01.04.2012 09:02 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
īsts manipulētājs.
01.04.2012 12:15 |

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
Tad ,lai tikai VIŅŠ tagad aizņemas naudu.
Nepērc nekādas ekstras. izvāri lielu parastāko zupas katlu un pasaki,ka tas ir uz nedēļu jo NAV naudas. Nedo viņam vispār naudu. NEPĒRC vispār neko lieku,... un bāz viņam acīs. Gadu kārto savu iekšējo pasauli.... psc... žēl,ka tu viņu mīli,savādak varētu sūtīt d*rst.
es pat nez... šausmas vispār..
01.04.2012 12:17 |

Reitings 613
Ir pa šo laiku, protams, bijušas arī kādas haltūras, kad kaut kādu naudu dabū, bet ne regulārs darbs
01.04.2012 12:18 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Sviests, vesels gads ? šausmas, es laikam izvēlētos dzīvot atsevišķi nevis ar tādu kopā, vienai būtu izdevīgāk, un tad lai viņš iet no kurienes nācis. Tas nav normāli, kārtot savu iekšējo pasauli jau gadu, tad lai brauc pie psihiatra..
01.04.2012 12:38 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
gadu kārto savu iekšējo pasauli un tiri piri? nopietni? :D
nu vienkārši piegriez viņam tēriņus nevis sev. nedod naudu viņam atsevišķi kādu brīdi, atļaujies būt mazliet egoistiska, tev nav viņš jābaro. atļaujies nopirkt kaut ko sev un ja kaut ko pārmetīs, kaut gan tiesības pārmest viņam nav - nepelna to naudiņu, pasaki, ka tu arī sevi gribi palutināt, jo šobrīd viņš gadu neko nedarot nevis atpūties ir, bet jau pārputies.. labi iekārtojies, nekā nav jādara, ēdienu arī dod, naudu arī iespējams (?)
01.04.2012 12:42 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
No vienas puses, it kā jāatbalsta mīļotais cilvēks, bet no otras puses.. ir tomēr atšķirība, ka viņš tevi uzturēja, kamēr ļoti labi pelnīja (un domāju, ka tas nebija tavs uzstādījums un prasība), un tagad tu viņu uzturi ar savu algu, ar kuru "knapi galvus var savilkt kopā".

Kopumā situācija pat ļoti neapskaužama. Es laikam pēdējoreiz saņemtos uz sarunu, kurā pastāstītu, kā jūtos, un atgādinātu, ka salīdzināt abas situācijas tomēr nevar. Gads ir patiešām ilgs laiks, lai sēdētu bez darba. Varbūt viņam ir kaut kāds konkrēts mērķis, kāds termiņs, līdz kuram viņs taisās "sakārtot savu iekšējo pasauli"? Varbūt viņš to domā darīt vēl gadus piecus! Tas tad ir viņam jāpajautā, lai tu zini, kā veidot savu dzīvi un ar ko rēķināties.

Es laikam aizdomātos arī par to, cik daudz nozīmēju cilvēkam, kurš tik egoistiski var attiekties pret mīļoto.
01.04.2012 13:17 |

Reitings 485
Zini?! Varetu attaisnojumus vinam atrast,ja tas butu islaicigs periods.. pat visas tas runas par pasaules sakartosanu (baaac ja mans draugs ta pateiktu :D :D ) varetu norakstit uz ta,ka vins pats nejutas labi esosaja situacija un megina aizstaveties,lai neparaditu savu vajumu,bet..... kops maija????????????? jaa,un tas,ka var vel noskaitit kad Tevi ir uzturejis un vel kaut kad mistiska nakotne to taisas pelnit vairak,tad......... Man jau ari skiet,ka viriesiem tomer ir patikami,ka vini spej parupeties par gimeni vai saja gadijuma miloto sievieti,kura ari tomer skaitas,ka gimene jau..... kops maija????!!!! :o ko vins dara pa dienam...???????
01.04.2012 13:18 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Godīgi sakot, šī tēma mani šokēja.. es laikam justos kā darba zirgs nevis pašapzinīga sieviete, ja man būtu no savas algas jāuztur vīrietis, kurš vienkārši grib atpūsties un pārdomāt dzīvi... un vēl mazāk es saprotu to vīrieti - kā viņš jūtas, vai tiešām kā īsts vecis?
01.04.2012 13:25 |

Reitings 613
Mēģināšu šodien pat nopietni aprunāties...

Kad iepriekš runāju, viņš teica, ka nē, viņš pats nav mierā ar esošo situāciju un nejūtas savā ādā, ka nav darba. Tur es nevaru viņam pārmest, jo viņa nozare patiešām ir aizgājusi pa burbuli krīzes laikā. Un viņš bija ļoti labs speciālists savā jomā. Bet uz citu jomu pārprofilēties (vai atrast zemāk kvalificētu un zemāk atalgotu darbu) viņš arī nav īsti gatavs. Man personīgi liekas ka viņam ir grūti nolaisties no tā pjedestāla,kur viņš bija. Un viņam arī mazliet skauž mani panāķumi, jo es tieši otrādi - šajā laikā esmu kāpusi pa karjeras kāpnēm. Man ir aizdomas, ka viņam bail, ka nespēs stāvēt man līdzās karjeras ziņā... Viņa pašapziņa ir pamatīgi iedragāta un viņš labāk "sakārto savu dzīvi" nekā atrod sliktāku darbu nekā ir man
01.04.2012 13:34 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Bet kā izpaužas tā dzīves kārtošana?
Ar aliņu pie datora/tv vai arī viņš apmeklē kursus/cenšas kaut kā virzīties augšup?
01.04.2012 13:37 |

Reitings 613
Drīzāk ar aliņu pie datora :(

Zin kā ir... es jau esmu viņu strostējusi un bikstījusi. Bet bez panākumiem, tas tieši otrādi, iedzen viņu vēl dziļākā depresijā.
Šķiet, ka uz viņu šī metode nestrādā. Liekas, ka vajag tieši otrādi - kaut kā iedrošināt, motivēt, un galvenai iedvest viņā pārliecību pār sevi, ka viņš var. Jo agrāk viņš tiešām varēja ļoti daudz un lielas lietas bīdīt. Ak ja es būtu kāds guru

Jebkurā gadījumā šodien noteikti runāšu
01.04.2012 13:41 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
andzelija
Tā viņam nav depresija, bet kaut kāds sūdisms.

Tagad vispār vīriešiem ir modē savu slinkumu un visas pārējās cūcības norakstīt uz depresiju. di**ā viņam depresija, lai aiziet pie speciālista un viņš pateiks ir viņam vai nav, nozīmēs ārstēšanu, tā arī viņam pasaki, uzreiz depresija būs kā ar roku atņemta.
Tracina ,ka šo vārdu iepin bezsakarā.
01.04.2012 14:08 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Hmm, man jau šķiet, ka citus iesaistīt nav nepieciešams, tās taču ir jūsu problēmas, nevis apkārtējo, lai vai cik tuvi tie arī nebūtu.
01.04.2012 14:13 |

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010
Nu zini nevar salīdzināt to, ka toreiz viņs tevi uzturēja un tu - MĀCĪJIES!!!! Bet paslaik viņs vnk slinko! Tas tomēr nav tas pats. Es saprastu ja tu kā golddigere sēdetu viņam uz kakla un tusētos, neko nedarītu, ar draudzenēm par vina naudu satiktos! Bet tgd viņs kā nīkulis tevi izmanto!
01.04.2012 15:02 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
zajebis ,kas par smadzeņu skalotāju,jo viņš Tev, Andželij,tiešām vnk skalo galvu un viss!!! Piekrītu luizes viedoklim,ka ta varētu atļauties rīkoties dzīves noguris miljonārs nevis šads slaists,kura sieviete pūlās,lai uzturētu abus! :@ man tada dusma uzrāva! Kāpēc Tu to paciet???? Ja tā būtu vēl menesi vai duvus,bet vairak par pusgadu kārtot savu ieksējo pasauli??!!! Come on- vai tad Tu neredzi(nedzirdi),ka ta tikai tāda atmazka vien ir??? saki viņam,ka kamēr viņš kārto savu iekš.pasauli,tikmēr jūsu abu ārēja pasaule grūst un kad viņs naks pie prāta,vot,tad būs ko redzēt!!! Bet labak nesaki neko- ļauj vien parazitēt vinam tālāk! :@
01.04.2012 17:04 |

Reitings 264
Reģ: 25.02.2009
Baro vinju ar kartupeljiem, saki nav naudas galai!!! Ilgi vins neizturees :D
01.04.2012 17:46 |

Reitings 140
saki, ka tev arī vajag sakārtot savu iekšējo pasauli, tāpēc jums tagad nākamo gadu būs jādzīvo bez ienākumiem :D
01.04.2012 17:57 |

10 gadi
Reitings 4363
Reģ: 03.08.2009
tieši tāpēc neatbalstu visādas uzturēšanas. Katrs par sevi atbildīgs.
01.04.2012 19:46 |

Reitings 99
Reģ: 29.02.2012
Es uzskatu kad tev vinjam tas vispirms ir japasaka kad lai vinsh beidzot iet stradaat...

Varbut tu vinjam to neesi teikusi...
01.04.2012 19:59 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Tā iekšējās pasaules kārtošana tik tāds attaisnojums, tikpat labi Tu varētu pateikt, ka arī gribi sakārtot savu iekšējo pasauli un kādu laiku nestrādāt! Visa problēma ir tajā, ka parādīji, ka lieliski tiec ar visu galā un tagad būs ļoti grūtik pierādīt, ka tomēr netiec, jo viņš tak redzēja, ka gandrīz gadu viss bija kārtībā!
02.04.2012 09:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits