man jau liekas, ka bakteriālā vaginoze un piena sēne ir ļoti līdzīgi. Tikai baktērija, kas savairogas atsķiras (nu domu sapratām) jo man bija gan tas, gan tas, bet pēc zivīm nekas nesmirdēja. varbūt tas atkarīgs no ''ielaišanas'' līmeņa, bet nu.. Man ĻOTI patika tās Multi ActiGym gēls, bet diemžēl, to LV ļoti reti, kur var sastapt. Vēl esmu lietojusi Clortimazolum gan smēri, gan lodītes ievadīšanai makstī - ar laiku sāka pazust efekts! Esmu manliekas lietojusi visas iespējamas vaginālās lodītes :D Gan pa 5ls gan pa 15ls :D Esmu iedzērusi arī to 1 tableti, kas ''izdēt'' to zarazu no asinīm. Un vēl, pa tiem jogurtiem lakto uutt lasīju, ka viņi tur neko diži nemaz nepalīdz pienas sēnes un izjauktās mikrofloras gadījumā, jo viņi nostiprina gremošanas trakta mikrofloru, un vagīnai esot paredzētas speciālas tabletītes tieši tam domātas, jo katrs iedarbojas uz savu ''mērķi'' :) Jā, var sēdēt uz kumelīšu tvaikiem ļoti palīdz, it sevišķi, ja senei pievienojas arī uretras sāpes. Vēl man ieteica VIENMER ielikt tamponu pirms eju uz pirti vai baseinu, lai nesaiet visādi mēsli ieksa. Īsāk sakot - kad 1mo reizi man tas bija es arī biju nobijusies ne pa jokam :D Tgd tā jau bez maz vai ir ikdiena - sēnīte. Tagad nopiku Dr.Wolf ziedi tur, kas noņem nepatīkamo sajūtu TUR, maksa 12ls un iesmērēju pēc vajadzības. :) Jo man pēc seksa, ja tas notiek bieži un daudz vnm sākas pēc neilga laika tas viss murgs. Tā kā meitenes, turamies, ārstējamies :D