Labvakar, meitenes :)
man ir jautājums, cik šeit meitenes būtu ar mieru iegādāties (pēc skata! :D ) oriģinālās Ray Ban brilles: ar lupatiņu, ādas specializēto maciņu, "sertifikātu", kastītē un vēl ar brošūriņu vidēji par latiem 5, 6.. ? Iemesls, kāpēc jautāju, ir, jo vēlos sev ļoti pasūtīt, atradu vietni, kur var uzreiz 12 gabalus tik pasūtīt, mazāk nē. Vai atrastos man 11 meitenes? Precīzu cenu varētu pateikt, kad noformētu pasūtījumu un man parādītos shippinga cena. :)
p.s Ja kas [email protected]
Uzreiz! : Nekādas krāpšanas neinteresē, tāpēc bez jebkādiem tizliem tekstiem, lūdzu. :) Nepieciešamas meitenes, kas dotu goda vārdu, ka pirktu, jo pasūtīšu visas 12 pa savu naudu, naudiņu par brillēm samaksās pie saņemšanas!
Pēc lielā pieprasīju epastā, taisu pasūtījumu, kad saņemšu, kontaktēšos ar meitenēm, kas man uz epastu rakstīja un noteikti piedāvāšu šeit. :)
Un kas solās būt komplektācijā ar brillēm, lūk.
'it kā' oriģinālās Ray Ban saulenes var nopirkt arī vienā Chaka ielas veikalā pa 5ls, pagrabiņš, kur tirgo arī akmeņus un visādus sīkumus pērļošanai:) pati esmu tur mērījusi, bet nu no ray ban tikai uzraksts...