Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

fotoaparats

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Sveikas!
Velos nopirkt fotoaparatu. Tikai diemzel nav tik dauda naudas, bet aparatu vajag jau pec 2 nedelam,domaju nemt uz nomaksu.
Vai kada ir nemusi uz nomaksu?
Gribu tadu labu digitalo?
Varbut kadai ir kadi ieteikumi, kur labak nemt un kadu?
17.03.2012 23:05 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kā man fotokursos teica, digitālajiem atšķirās tikai korpusa krāsiņa, firmas nosaukums un pikseļu cipars uz korpusa. Neiesaku Tev, pērkot fotoaparātu, vadīties pēc maksimāli liela pikseļu skaita, kas sadārdzina cenu. Tas neko nedos attēlu kvalitātei.
Ja man nebūtu spoguļkameras un ļoti vajadzētu digitālo, es ņemu kaut ko no Canon.
Nomaksai nav ne vainas, neņem kkādā kaktu kantorī, piefiksē, vai datumā, kad Tev būs jāveic ikmēneša maksājums, Tev regulāri būs nauda - un viss ok. Nav problēmu.

Es uz nomaksu neesmu neko ņēmusi internetveikalos, nezinu, kā Tur tiek nokārtotas formalitātes. Esmu ņēmusi RD electroniks (sen gan) - ne vainas. Tik tiek noskaidrota informācija par darba vietu un tā pārbaudīta, vai atbilst patiesībai.
18.03.2012 10:58 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
A vini uz vietas uzreiz noskaidro? Man vnk darba uz papiriem ir mazaka par minimalo, bet pelnu es vairak.
Ko tad?:O
18.03.2012 11:37 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Iespējams, ka sistēma ir mainījusies, bet toreiz viņi sazinājās ar kkādu savu centrāli un gaidīja atbildi. Ko tā centrāle tur darīja un, kā darīja, nezinu.

Vispār vajag, lai te kāda, kas to ir darījusi nesen, iekomentētu.
18.03.2012 11:43 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Esmu ņēmusi uz nomaksu RD electronics un viss bija kārtībā, prasīja papīru par ienākumiem pēdējo 3 mēnešu laikā, tas arī viss. Ņēmu Canon fotoaparātu, bet tagad, kad biju UK, draugs uzdāvināja spoguļkameru.
Domāju, ka problēmām nevajadzētu būt. Man pat deva uz nomaksu, kaut arī bija neoficiāla darbavieta.
18.03.2012 12:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits