Viirs

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011
Man ir taada situaacija, ka man ir 5 gadiigs beerns no cita viiriesa, nevis no mana viira, beerna teevs dziivo citaa pilseetaa. Ar viiru esam kopaa 3 gadus, mums ir arii savs mazulis gadu vecs. Vecaakaa beerna teevs suuta naudu regulaari, bet ar beernu netiekas. Taa kaa beerns man visu laiku prasa par teeti,kaapeec vins nenaak, kad varees satikties, vai teetis mani nemiil,es, izmantojot sava viira prombuutni,izleemu pazvaniit savam pirmaa beerna teevam un pastaastiit par to, kaa juutas muusu beerns, ka prasa man simtiem jautaajumu,ut.. Sarunaajaam, ka naakmnedeel satiksimies un es iedosu vinam beernam uz 1 dienu. Bet kaa lai tagat pasaku to savam viiram, ka esmu ar bijuso kontakteejusies?Man tas bija aizliegts. Man nav nodoma ar bijuso flirteet, tikai deel beerna. Viirs buus loti duusmiigs jebkuraa gadiijumaa. Kaa iziet no situaacijas?
17.03.2012 20:37 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
njaa, beerninjam nav viegli. visu muuzju var buut kompleksi, ka otram beernam tiek vairaak uzmaniibas. varbuut parunaa par sho ar viiru. pasaki, ka beernam vajag teeva figuuru un ja vinjsh tik ljoti neveelaas, lai otrs viirietis buutu biezaak klaat, tad lai vinjsh aizpilda to tukshumu beerna dziivee. vispaar, ja prec sievieti ar beerniem, neprec tikai sievieti, bet maati un vinjas beernus. jums peec iespeejas agraak ir jaabeidz tas nodaliijums - mans beerns, tavs beerns un muusu beerns. tas novediis pie daudziem konfliktiem savaadaak. tavs beebis buus apvainojies uz dziivi un viirs ar laiku ar vien vairaak saaks tev paarmest par beerna neraatniibaam..
17.03.2012 21:55 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
lai arī kā, neļauj, ka vīrs tevi tur grožos un taisa sarakstu, ar ko vari tikties, ar ko nevari.. kur vari doties vai kur ir aizliegts! un pasaki kā ir, ka mazajam bērnam vajag viņa īsto tēvu un neviens patēvs vai svešais onka nespēs aizvietot īsto tēvu!
17.03.2012 21:56 |

Reitings 74
Es domaaju, ka vins saprot, ka beernam vajag iisto teevu, bet probleema, vinapraat, ir tajaa, ka es pirmaa vinam uzrakstu vai pazvanu, vins uzskata, ka ir jaagaida, kameer vins pats sagribees ar beernu satikties, nevis jaapiedaavaa vinam.
17.03.2012 22:03 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
par to ista teva aizvietosanu nepiekritu.. var to izdarit! mani uzaudzinaja virietis,kurs nav mans istais tevs.. man ir jaunaka masa un bralis (abi vina istie berni),bet es nekad neesmu izjutusi,ka vins pret mani izturetos savadak neka pret viniem..vins pat formalitates visas nokartoja un jau no 2 gadu vecuma es likumigi skaitos vina meita. Ta ka no viriesa drizak atkarigs..ka vins pienem milotas sievietes bernu no ieprieksejam attiecibam. Zinu vel dazas gimenes kur ir lidzigas situacijas bijusas un visas "tevi" ir pienemusi bernus ka savejos. Runajot par Tavu situaciju... protams,ka nevajadzeja zvanit aiz muguras..kaut vai tadel,ka Tev ir visas tiesibas zvanit kam velies! Ja jau esat izaugusi tik lieli,ka varejat appreceties,tad jasaprot,ka katrs cilveks var kontakteties ar ko velas..Manam draugam ari iipasi nepatik,ka kontaktejos ar bijusajiem sad tad.Vins nesaprotot sadai draudzibai ar bijusajiem jegu..bet vinam pat prata nav ienakusi doma man aizliegt to darit.. :)
17.03.2012 22:33 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
kad iet prom, atvadaas no saveejaa beerna, bet mana nee

njaa.....
17.03.2012 22:37 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
egoistisks vīrs tev.
18.03.2012 11:10 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Es zinu vienu gadījumu, kad vīrietis apprecēja sievieti, kurai ļoti agri bija piedzimusi meita. Nesen šai te meitai bija izlaidums, īsto tēvu ar ģimeni viņa uzaicināja, bet tur, kur sēž absolventu vecāki viņa nosēdināja mātes vīru. Tā kā, ne vienmēr bioloģija ir tā galvenā lieta ;)
Bet, protams, atšķirība, ja vīrietis nemaz to nevēlās darīt. Tad nu neko, bērna tēvam ir jābūt bērna dzīvē, grib to tavs vīrs vai nē.
18.03.2012 11:16 |

Reitings 230
Reģ: 04.02.2010
Pretīgi ir tas ka no sava bērna atvadās,bet no tavējā nē... fuij!
Esmu uzaugusi gan ar pamāti,gan ar patēvu,jo abiem vecākiem bija jaunas attiecības,un neviens tā nav izturējies nekad!
18.03.2012 13:15 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Piekrītusibillai, bioloģija vispār ir pēdējais, kas ir svarīgs. Normāliem vecākiem adoptēts/no citām attiecībām bērns būs tikpat mīlēts kā savs.
Izlasot diskusiju, man ir žēl bērnu. Ja īstais tēvs pats nemeklē kontaktu, tad domāju, ka bērns nemaz negribētu ar viņu tikties, ja tavs vīrs pret viņu izturētos normāli no sākta gala. Šajā gadījumā sanāk, ka bērns jau liels, 5 gadi un redz atšķirību, kā vīrs izturās pret viņu un kā pret savu īsto bērnu un līdz ar to, vienīgais kas viņam atliek ir meklēt bioloģiskā tēva uzmanību. Tas iedzīs kompleksus uz visu dzīvi, ļoti skumji, ka tā.
Egoisms pavīd it visā, arī tajā, cik nožēlojami diskusijas autorei ir jāatskaitās par šādām lietām.
Bet okei, nav mana dzīve un diskusija vispār bija par kaut ko citu...
18.03.2012 13:21 |

Reitings 29
Reģ: 15.03.2012
tavs virs zin,ka vins suta naudu? Tad neko neteica?
Ja ta,tad lai iet dilles ar savu privatipasnieciskumu.
Manai draudzenei bija lidzigi,ex nelikas ne zinis,nu neparak,bet virs pateica lai pat nedoma prasit naudu,ja jauna gimene tad viss uz vinu,negrib nekadas astes.
Tava gadijuma izklausas,ka piedod,bet no bernu autiniem nav izaudzis tavejais.
18.03.2012 14:59 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Man ir 2 bijusie draugos ar kuriem draudzigas att,manejam pilnigi vienalga,domaju,ka pat lautu satikties ar kadu,protams tikai nepieciesamibas del.
Laikam jau paveicies :)
18.03.2012 15:05 |

Reitings 74
Marek, par naudu mans viirs zina.
18.03.2012 15:51 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
A ko ta preceejies?! Es arvien mazak speju uztvert sievieti nopietni. Nu ka apprecies, nu tad dzivo kopaa, - eh, taadas juus esat.
18.03.2012 16:00 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
par naudu tatad nav dusmigs,bet kad satikties tad dusmosies? Kretins.
18.03.2012 16:20 |

Reitings 103
Reģ: 23.05.2010
Melo!
Saki, ka tiesi tavs bijusais vīrs grib satikt savu bērnu, vai viņa vecāki ( bērna vecvecāki), uz ko viņam ir tiesības, jo viņš finansiāli atbalsta savu atvasi.
Bērnam ir jāredz tētis, it sevišķi, ja Jums ģimenē ir otrs bērniņš. Mazais visu saprot!
Un ja jau būtu vienlīdzīga attieksme no Tava tagadējā vīra puses pret abiem maziem, mazajam nekad neienāktu prātā prasīt par savu tēti!

Lai veicas:)
18.03.2012 16:20 |

Reitings 2727
Apprecies, un beigas vel izradas - esi kretiins...
18.03.2012 16:24 |

Reitings 74
Nee, nee, es savam viiram neko nevaru paarmest, vins nav slikts pret manu beernu, ok, dazreiz es pamanu nedaudz atskiriigu attieksmi pret abiem beerniem, bet reti. Vins ir bijis labs kaa pateevs manam beernam, ruupeejies gan par mani, gan par manu beernu. Sobriid viirs ir aarzemees un 2 nedeelaam, un mans beerns arii vinu gaida atpakal, pat ziimeejumu uzzimmeja vinam, bet nu par savu iisto teeti arii visu laiku prasa, vina ir runaajusi ar iisto teeti gan pa telefonu, gan skaypaa, vins pats vinai zvana, vins pat atsuutiija vinai mobilo telefonu pasai savu un zvana vinai dazreiz vakaros.
18.03.2012 17:05 |

Reitings 2727
Nu tad jau viss ir normaali - drosi vien tas "iistais" jeb biologiskais negribeeja aukleet, un aukle shis, - nu, ja jau naudu dod, tad jau taa saskarsmes tiesiba ari varetu but, vel varetu meginat tas nebiologiskais teevs adopteet, es nezinu.
18.03.2012 17:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits