Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nevaru prasīt,lai izvācās..

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
Tātad...Dzīvoju ārzemēs. Ar puisi esmu kopā pusgadu. Pēc diviem kopā būšanas mēnešiem es pārvācos pie dzīvot pie viņa. Pirms mēneša pārvācos uz citu pilsētu. Pirms kādas nedēļas puisi pārvācās dzīvot pie manis jo PATI prasīju. Viņš pameta savu iepriekšējo darbu un mājas.
Tagad saprotu ,ka nemaz tik laimīga neesmu.. daudz strīdamies,viņš mani bieži sāpina u.t.t Ir arī plusi protams ,bet enīvēj... liekas,ka negribu ar vinju visu mūžu dzīvot... Gribas pabūt vienai ,saprast vai kopā ar viņu ir labāk nekā bez viņa. Varbūt pakontaktēties ar citiem puišiem,jo saprotu ka esmu pelnījusi,ka pret mani izturas daudz labāk nekā tagadējais puisis.Būdama kopā ar šo puisi es varu aizmirst par iešanu uz kkādu pabu ar draudzenēm u.t.t bez vinja...
BET es nevaru prasīt pusim ,lai vins izvācas jo 1) vinjam nav kur iet 2) manis dēļ aizgāja no darba 3) Tas nozīmētu attiecību beigas.
Es neesmu egoistiska un nepasītu vinjam izvākties zinot ka vinjam nav darba un nav kur iet (uz mana rēķina pusis nedzīvo,naudas vinjam daudz)
BET es domāju par to,ka ja man teiksim pēc 2 mēnešiem tiešām pieriebjas ir līdz kaklam tā izturēšanās un sāpināšana un negribu vairs ar vinju būt kopā vai man ir tiesības prasīt ,lai vinjsh iet prom kgan vinjsh manis deelj aizgāja no iepriekšējās mājas? Nevar jau sviest cilvēku uz ielas. Es nezinu ko darīt...
17.03.2012 11:59 |

Reitings 370
es tos "naudas" un kaklam" vārdus neiekrāsoju un nepasvītroju . :D Mošk netīšām jo ātri raxtiju kkas saspiedās
17.03.2012 12:02 |

10 gadi
Reitings 1033
Reģ: 29.01.2009
Izrunājies ar puisi!
17.03.2012 12:18 |

Reitings 108
par to 3. punktu, kas attiecas uz attiecību beigām - tad tu gribi būt ar viņu, vai tomēr negribi? bez tam, ja viņam naudas daudz, tad vēl vairāk, kur problēma viņam sameklēt sev mitekli?
kādēļ nevari pateikt, lai izvācas. da elementāri. ne jau tu spiedi viņu aiziet no darba un ievākties pie sevis. to izlēma viņš, tātad - pats arī atbild par sekām. katrs pats atbild par savu rīcību. ja vainos tevi, tad viņš ir cilvēks, kurš nespēj uzņemties atbildību. un vienmēr vieglāk ir vainot kādu citu.
plus vēl iepriekšējā diskusija - da kāda jēga sevi mocīt un ļauties necienīgi izturēties pret sevi? cilvēkam individuāli un arī attiecībās ir jājūtas ērti. ja tā nav, tad jādara viss, lai tā justos, bet es dikti šaubos, ka jūsu attiecības ilgstošā laika posmā (+ seksa biežumu) varētu uzlabot ikvakara seksī krekiņa uzvilkšana.
bez tam, cilvēks pats savā būtībā ir lielāks vai mazāks egoists. savādāk vienkārši nav iespējams dzīvot. plus, ja vēl skatās no tāda filozofiska skatu punkta kā - mēs taču dzīvojam vienreiz... :) (ja vien neesi mazohiste)
17.03.2012 12:22 |

Reitings 576
Nu, ja ir galējais variants un tiešām nevari viņu vairs izturēt tad, ja viņam nauda ir pietiekoši, tad jau nebūs problēmu atrast citu dzīves vietu.
17.03.2012 12:23 |

Reitings 620
Reģ: 22.10.2010
Bet kādas problēmas, ja jau viņam daudz naudas? Tad jau viņš sev dabūs dzīvesvietu, ja jau ir par ko. Neredzu problēmu.
17.03.2012 12:26 |

Reitings 550
a kas Tev tagad būtu visu mūžu ar viņu kopā jādzīvo tikai tāpēc ka viņš Tevis dēļ aizgāja prom no darba?
Ja negribi būt kopā ar viņu tad šķiries un miers! Par to dzīves vietu, vari jau vienkārši iedot viņam laiku kamēr atradīs sev jaunu.
17.03.2012 12:27 |

Reitings 853
un šādās reizēs man gribas atspēkot izteicienu, ka mēs neesam atbildīgi par tiem, ko pieradinām. mēs piedzimstam vieni paši un mirstam vieni paši, tāpēc vienīgais cilvēks, kas par tevi parūpēsies, esi tu pats. ja neesi ar viņu laimīga, nav jēgas mocītit sevi un otru.
17.03.2012 12:30 |

Reitings 370
jā.. jums taisnība meitenes :)
17.03.2012 12:31 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Prieks,ka tev ir galva uz pleciem,liela dala cilveku nepadomatu,kas notiek ar otru,bet no otras puses acimredzot parsteigusies ar lemumu par kopdzivi.
Anyway,lai veicas ;)
17.03.2012 15:27 |

Reitings 844
es arī neredzu problēmu. Viņš taču ir pieaudzis vīrietis, kuram pašam jāuzņemas atbildība par savu dzīvi. Tu runā kā viņa mamma. C'mon! Vari dot laiku - no sērijas, vari te dzīvot vēl mēnesi, bet tad tinies. Mosh pa šo mēnesi čalis savācas un kaut kas mainās attiecībās, ja nē, vismaz būsi devusi laiku sagatavoties viņam dzīvot patstāvīgu dzīvi:D
17.03.2012 15:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!