tiiriishanas liidzeklju kaitiigums

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
izlasiiju sho:
http://woman.delfi.lv/gimene/maja/kas-patiesiba-ir-fairy.d?id=42193608
paskatiijos uz saviem tiiriishanas liidzekljiem un aizdomaajos - varbuut tieshaam jaamazgaa vismaz trauki tikai ar sodu?
ko juus par to domaajat?
09.03.2012 23:52 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Womankind, acīmredzot māte vidusskolā bioloģiju mācījusies nav, rudais ir recesīvais gēns, kas var izlīst pat pēc astoņām paaudzēm! Māte spriež no tās pašas sērijas ""dzeršu daudz kafijas, piedzims nēģerēns"! :D
10.03.2012 10:14 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Par šo jau daudz dzirdēts. Tikai vienmēr pasmīnu par tiem milzīgajiem kaitējumu sarakstiem, ko tādi līdzekļi it kā var nodarīt cilvēkiem. Šajā gadījumā uzsvars ir uz vārdu "var", jo ir jābūt izteikti alerģiskam cilvēkam, lai, mazgājot traukus, nepārspīlējot ar līdzekļa daudzumu, sāktos gļotādu iekaisumi vai alerģijas. Līdzekli mēs nedzeram un uz ādas krēma vietā nesmērējam, lai tik ārprātīgi baidītos. Galvenais, līdzekli izmantot nedaudz un kārtīgi noskalot.
Attiecībā uz kaitīgumu, es vairāk domāju par to, ko šādi līdzekļi nodara dabai, nonākot ūdeņos, iesūcoties zemē utt. Atzīšos, ka es grēkoju, man ir gan Fairy, kuru gan izmantoju ārkartīgi reti, gan trauku mašīna ar tām tik ļoti sliktajām tabletēm. Nu nav man laika katru dienu veltīt kādu stundu, lai ar sodu un citronu nomazgātu kalnu ar netīrajiem traukiem. Toties veļu es mazgāju ar Ecover līdzekļiem. Tikai baltajai veļai mēdzu izmantot Wanishu, jo esmu redzējusi, kādas izskatās baltās blūzes, pēc pamazgāšanas ar dabiskajiem līdzekļiem.
10.03.2012 10:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits