Iesmaržošanās veikalā

Reitings 101
Reģ: 19.03.2009
Vakar staigājot pa veikaliem iegriezos arī kolonnā, kamēr es pētīju, kas tur jauns un kādas akcijas, pamanīju, ka veikalā ātrā solī ienāk meitene, pieiet pie smaržām, sasmaržojas un tik pat ātri aiziet prom.... man tas likās diezgan jokaini :) kā jūs domājiet? varbūt pašas esiet tā darījušas?
Man ir radiniece, kas kādreiz arī tā darīja, bet ne tikai smaržojās, bet arī krāsojās :D
06.03.2012 18:49 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Nē,es tā nedaru. Kā jau daudzas mēdzu iepatikušās smaržas uzpūst uz lapiņas, pēc tam arī uz rokas locītavas, bet speciāli iet veikalā smaržoties,nē.
Arī krāsoties nekrāsojos.
06.03.2012 20:46 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Tā konkrēti nekad neeju, protams, bet ja kaut ko tiešām vēlos pirkt, tad nekautrējos arī normāli izmēgināt un man ir pilnīīīīīgi vienalga, cik uzmācīga ir pārdevēja un kā skatās virsū :D :)
06.03.2012 20:47 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Es par to sociālo slāni pilnīgi piekrītu, grābs par brīvu visu, ko vien varēs, pat neiedomājoties, kā tas izskatās no malas... Un neiet runa par trūcīgumu.
06.03.2012 20:51 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
es esmu tā darījusi, nu ko varat mani pelt un brīnīties :D ir bijušas reizes, kad nejūtu vairs savas smaržas vai neesmu iepūtusi, bet redzu blakus drogas, douglas vai kolonnas, apskatos jaunas smaržas un sev iepūšu kādas iemīļotās smaržas, kas man nav mājās.. tātad, jā ir reizes, kad ieeju speciāli iesmaržoties, bet krāsoties gan nekad neesmu gājusi. nevaru uzilkt lūpu spīdumus, skropstu tušas, kuras jau ir lietotas
06.03.2012 20:52 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Varbūt parupji izklausās par to sociālo slāni, bet es jums saku, kad strādāju degustācijās, cilvēki ir vienkārši slimi! Nāk un rij 20min no vietas :D Tā teikt, man nav žēl, bet nu varbūt galvu vajag ieslēgt kādreiz... un neiestāstīsiet, ka viņiem puncītis tukš un bla bla bla, nav pēckara gadi un tie ir cilvēki spēka gados!
06.03.2012 20:57 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
par ko tik nevar diskusiju uzcept:D!

Davaj parunājam arī par to, kā drēbes veikalā laikojam - uzvelkam vai tikai pakaramo spoguļa priekšā paturam. Nekad nav par to pat ienācis prātā aizdomāties. Patīk kādas jaunas smaržas, esmu veikalā un pamēģinu. kāda nozīme, ka citi iet krāsot pilnu komplektu vai kaut ko tamlīdzīgu darīt, nepievēršu tam uzmanību un nemaz neesmu redzējusi, ka kāds tā baigi ņemtos pa veikalu. Bet ja arī tā, vai ta man žēl, vai ta manu lūpukrāsu viņš ziež.....
06.03.2012 21:02 |

10 gadi
Reitings 3122
Saadas lietas ir zem mana goda. Neko taadu nedaru. Smarzas, kas man patiik, nopeerku un lietoju maajaas.
06.03.2012 21:11 |

Reitings 844
Līdere, a kā Tu zini, ka Tev viņas patīk? Pat tad, kad meklēju vīrietim smaržas, es vi
06.03.2012 21:14 |

Reitings 265
Reģ: 06.03.2011
smaržas,protams, ja iepatikušās- izmēģinu uz rokas locītavas, jo katrai mums ir sava ķermeņa ķīmija un aromāts uzvedas savādāk.

bet tā speciāli sasmaržoties gan neeju. esmu redzējusi,kā divas jaunkundzes viena otru nopūš no galvas līdz kājām un man otrā veikala galā šķiet,ka ģrībšu no aromāta,bet normāli tas nešķiet.

kosmētiku uz sejas izmēģināt? ēnas un tušas noteikti nē, man bail no ādas ērcītes. tonālos krēmus ar pumpīti gan- uzspiežu uz rokas un tad ja kāds akurāt liekas ņemams, mazliet uzlieku uz zoda līnijas. bet vispār tajā brīdī jūtos diezgan neērti un parasti uzspiežu derīgos toņus uz rokas un eju uz kādu veikalu ar kabīnēm skatīties,vai piestāv. drogās ir papretīgas gaismas, tizli spoguļi un kaitina,ka tās izpalīdzīgās pārdevējas uzbāžas.
06.03.2012 21:19 |

Reitings 844
Līdere, kā Tu zini, ka Tev viņas patīk? Pat tad, kad meklēju smaržas vīrietim, es viņas pamēģinaju uz savas ādas. Lai arī katram cilvēkam smaržas nesājas citādāk, man bija svarīgi ar viņām "padzīvoties". Un pirms pērku jaunas smaržas, man nepietiek viņas pamēģinat 1 reizi, es gribu just, ka tās tiešām ir manas. Tas man ir daudz svarīgāk nekā ko kāds padomās. Esmu pirkusi smaržas arī pirmā impulsa pamudināta, bet tas reti ir bijis veiksmīgi.
06.03.2012 21:20 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
hmm , nesaprotu, kādēļ daudzām tas liekas tik nepieņemami, kaut ko sev uzpūst vai izmēģināt no kosmētikas? kam, tādā gadījumā, ir domāti testeri smaržām, tušām un ne tikai? lai cilvēks vispirms pamēģinātu (ja ir vēlme) un lai nav nopirkts kaķis maisā, ar tām pašām tušām, principā.. nekad neeju un nepērku vienkārši jebkādu, iepriekš vai nu patestēju tajās pašās drogās nedaudz, paskatos krāsu, mazlietiņ uzkrāsoju un tā. tas, manuprāt, ir pilnīgi normāli ;)
nesaprotu tos cilvēkus, kuri dodās bezmazvai katru dienu uz drogām uzlikt meikapu un turpat vai arī citur aiziet uzpūst, piemēram, kaut kādas brendīgās smaržas, jo bieži vien ir tā, ka ļoooti lielu lomu spēlē tas brends, tas taču kruti, ka tev uzpūstas dior smaržas.
runājot par degustācijām, cik nu es tādās esmu bijusi.. man parasti pārdevējas uzbāžās "nāciet, nāciet, tas viss ir priekš jums! nāciet nogaršojiet, neejiet garām! " es pieeju, šo to arī atļaujos nodegustēt, ja ir interese.. man šķiet, ka runa jau ir par to, cik cilvēks ļoti to visu izmanto! tie, kuri nu nonstopā dodās pūsties, smērēties, tiešām parāda tā teikt, to savu slāni.. tas nav smuki!
pati atļaujos gan uzpūst kādreiz kādas pārbaudītas smaržas virsū, bet, ja interese - tad, protams, lapiņas.
06.03.2012 21:46 |

Reitings 2224
Es tā nedaru un nevarētu darīt, kauns būtu...uz rokas iepūst vel jā, bet ja tev tiešām interesē tās smaržas...
Bet, lai ikdienā ietu un vislaik pūstos ar veikala smaržām- tas gan man liekas bezkaunīgi!
Un kā var krāsoties vel- tad jau sanāk, ka zemē no kauna jālien, jo pārdevējas tak skatās kā tu to dari- a tu uzkrāsojies un pat neko nejautājot izej no veikala :o fui
06.03.2012 21:52 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Tā speciāli ar nodomu neeju un nesmaržojos, bet ja eju garām smaržu plauktam, tad parasti vienas smaržas uz plaukstas locītavas uzpūšu gan, citreiz uz papīrīša:) Krāsoties uz Drogām gan neeju:D
06.03.2012 22:33 |

10 gadi
Reitings 3711
Ar nodomu speciāli iesmaržoties, nekad neesmu gājusi kādā veikalā un nedomāju, ka iešu. E svispār neesmu tā apsēsta ar smaržām, lai tiklīdz kā justu, ka savējās izgājušas, atkal smaržotos.

Ja meklēju smaržas, vispirms izmēģinu uz "lapiņas", un tikai tās, kas šķiet, ka varētu būt īstās, uzpūšu uz rokas locītavas, lai pārliecinātos, vai tiešām patīk.
06.03.2012 22:42 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Šobrīd man mājās ir 5 smaržu pudelītes, bet tāpat dažreiz (reizi pāris mēnešos) gadās aizmirst iesmaržoties. Līdzi smaržas nekad nenēsāju. Tad nu, ja faktu, ka neesmu sasmaržojusies (man ļoti patīk sasmaržoties), konstatēju, kad garām eju kādam veikalam, ieeju veikalā un iepūšu kādu no tām smaržām, kas man mājās jau ir.
Neredzu tur neko tādu.

Kosmētiku gan testeros nekad nelietoju, jo man tas liekas pretīgi - lietot, piemēram, lūpeni, ko nez kas pirms tam lietojis.
06.03.2012 22:52 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
lūpu spīdumus, lūpu krāsas ir nepatīkami krāsot, jo šķiet , ka puspasaule pirms manis to darījusi, taču smaržas, to pūšana nav nekāda zagšana, es to daru, lai testētu, cik ilgi aromāts turas uz manis. un tas ir pilnīgi normāli, ārzemēs neviens nepiesietos,pat neiedomātos,bet Latvijā šķībi skatās, es tikpat izaicinoši paskatos pretī un pajautāju, vai daru kaut ko neatļautu. Kāda starpība - pūt uz papīra vai uz kakla.
06.03.2012 23:54 |

10 gadi
Reitings 3122
lana_3853 - es sim noluukam izmantoju testerus.
07.03.2012 04:44 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
smaržas jā, bet kosmētiku- nenāk ne prātā!
07.03.2012 05:46 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es pati neeju krāsoties uz veikalu, jo to kosmētiku tiešām Dievs vien zin, kas pirms manis lietojis, smaržas es neeju speciāli pūst, kad eju pasmaržot aromātus, tad jā uzpūšu arī uz delnas, ja aromāts patīk, uz ķermeņa ir cita smarža, esmu arī uzpūtusi uz kakla kad ļoti ļoti patīk, bet smaržas izvēlos pārsvarā tāpēc, ka kaut kur dabuju testerīti, pasmaržojos un saprotu, ka man patīk un tādas vēlos pirkt, citādi uz dullo uzpūšot uz delnas es neesmu pirkusi smaržas, cik dīvaini... :)
07.03.2012 06:28 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Nesmaržojos, nekrāsojos veikalos.
07.03.2012 07:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits