1. šampūni no Isana un principā jebkuri, kuriem konsistence ir kā šķidras ziepes, drausmīgi matus nosausina :\ pagaidām tādas konsistences šampūns, kurš man patīk, ir tas jaunais loreal elvital rozā iepakojumā ar mirdzumiņiem.
maskas & kondicionieri, principā viss, ko pirku drogās, man nepatika. kad izmēģināju mil mil, sapratu, ka nekad vairāk nekādi drogu kond/maskas manā galvā nebūs. vienīgais, kas patīk no drogu plauktiem un ir vēl pieņemams ir nature fussion, ļoti krēmīgs, foršs!
pūšamie elvital u.tml. kondicionieri, ja godīgi, nesaprotu, kāda jēga no tiem. pilnīgi lieka naudas izmešana.
2. no tām, kuras esmu mēģinājusi - maybelline rozā ar zaļo skrūvējamo vāciņu. vienkārši drausmas! :D tā tuša tikai nokrāso skropstu, ja gribās kuplākas, garākas utt. no šīs neko tādu nesagaidīt, jo tā birstīte ir pilnīgi un galīgi garām.
3. varu pateikt, ka tas, kurš man ir šobrīd. un tas ir maybelline superstay 24 hrs. slikts dēļ toņiem, veikalā šķita atbilstošs, bet, kad ieraudzīju dienas gaismā ... nu jā! ļoti mākslīgi toņi, bet labi maskē. no pūderiem ar to pašu, ka toņi ļoti mākslīgi, varu minēt loreal tādā melnā bundžā un viņš arī ļoti ātri nobirst. spēj tik pūderēties :D
4. nelietoju ikdienā, bet no tām,kuras ir kaut kad liktas, kaut kāds lētais Deco variants, nuuuu drausmas, it īpaši melnās, viņas liek un vēl pašas uz vaigiem birst, iedomājieties skatu :D un ja ar pirkstu centies uzmanīgi tīrīt, izbojā visu vēl vairāk :D
5. neesmu laikam īsti vīlusies , jo ikdienā lietoju tikai balzamu/sviestu lūpām.
6. viennozīmīgi Avon persiku sērija ar visiem pārējiem līdzekļiem. no viņiem pumpiņas metās vēl vairāk, vienīgi sejas ziepes likās ok, bet skrubis un krēms, ārprāts!
7. nelietoju paštonējošos. no ķermeņa krēmiem, arī neesmu vīlusies.
8. nelietoju
9. nav nācies vilties
10. lietoju mitrās salvetes, vienreiz rimi uz atlaides paņēmu kaut kadas oreon, pēc viņām man vēl vajadzēja seju mazgāt dikti, jo palika viss taukains, kosmētiku noņēma, bet sajūta, it kā es tur kko drausmīgu būtu likusi uz sejas ādas.