Man arī pārāk nepatika gatavot, jo bieži neizdevās tā kā biju iedomājusies un traki krita uz nerviem, ka draugs par spīti neizceptajām lazanjas plāksnēm teica, ka esot garšīgi..eh, riebjas, ka centies tik ilgi un beigās kas tāds! :)
Bet pēdējos 3 mēnešus man sagādā prieku gatavot, jo zinu, ka tas ir gan lētāk, gan arī veselīgāk, jo es pati varu izvēlēties produktus un zinu, ka, piemēram, salātos nav majonēzes vai krējuma izstrādājuma vai "desas" par 2.50Ls/kg.
Visvairāk man gatavošanas procesā nepatīk, ka rodas čupa ar traukiem, bet šo mēs atrisināsim pērkot trauku mašīnu. Tāpat ne pārāk iet pie sirds, ka ilgi jāsmalcina sastāvdaļas sautējumiem, salātiem, zupām, tādēļ nopirkām nelielu virtuves kombainu.
Varbūt Tev arī jāsaprot, kas tieši Tev nepatīk ēst gatavošanas procesā un to var novērst? :)