labrīt! gulēju ļoti labi, sapnīts ar bija interesants, bet tagad vairs neatceros :-/
šodien jābūt labai dienai. (l)
hmmm par atpūtas braucieniem -gribētos kkur aizbraukt, bet baigi neplānoju. Varbūt jāaizbrauc uz Somiju, draugs gribētu uz Vāciju, jāskatās ko ceļojuma biedri labāk gribētu. Es esmu par Somiju, kopš pirmās reizes mani tur kkas valdzina. iepatikās Jyaskyla, kaut arī neko daudz no pilsētas neredzēju, tapēc, ja šogad brauksim tad nedaudz būs jāieplāno laiks pilsētas apskatei. Varbūt sadomāsim kādā nelielā kruīzā aizšaut. Vispār mums vairāk raksturīgi tādi spontānie braucieni, kā pagājušajā gadā- vienā jaukā vasaras 7dienā sēdējām pie mājas un pēkšni sencis saka, laižam uz kalniem, visi uzreiz ooo davai laižam tikai kad? nu davai nākamo 4dien! visi ātri visu saorganizēja ar darbiem un pārējām lietām un 4dienā jau bija ceļā uz kalniem. tas bija fantastisks brauciens! (l) vispār man personīgi patīk braucieni kopā ar manu senci, jo viņam patīk braukāties un viņš diezgan daudz zin par visādām vietām un lietām. tādi jautrie braucieni tie vienmēr ir! :-D
baigi aizrāvos! (s)
jauku dienu! (l)