puisis un tiesības

Reitings 125
Reģ: 11.08.2011

Cik lielu nozīmi Jūs tam piešķirat, vai cik Jums tas ir svarīgi,lai puisis mācētu vadīt auto un viņam būtu autovadītāja apliecība?

03.02.2012 20:26 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Man grūti iedomāties vīrieti ap 25-30 gadiem, kuram nebūtu tiesību,tā jau tāda diezgan pierasta lieta šajā vecumā un parasti jau puiši to lietu grib nokārtot:) Par jaunākiem neiespringstu un nešausminos - tur jau daudz iemeslu, kāpēc nav vēl tiesību - vai nu finanses neatļauj vai citas lietas prātā:D Drīzāk man liek padomāt tas, ka daudzi man zināmie vīrieši šausmīgi brīnās, ja meitenei nav tiesību, visas tik varošās un neatkarīgas grib būt, ka tā jau laikam ir kļuvusi par normu.Man pašai nav tiesību, neesmu arī nekad gribējusi, bet ir tādi, kas atļaujas manā virzienā izmest kaut ko apmēram tādu - "ka tas jau nav normāli, ja nav, kā mans draugs var ar tādu dzīvot kopā, kura nevar pat no tusiņa parvest mājās utt.) Nu bāc, vai tad tiešām meitenei mūsdienās jāvar viss un tiesību neesamība padara viņu par kaut kādu zemāku eksemplāru?
06.02.2012 01:38 |

Reitings 6
Reģ: 29.09.2011
Kāda jēga no autovadītāja apliecības, ja nav mašīnas?
12.02.2012 17:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits