puisis un tiesības

Reitings 125
Reģ: 11.08.2011

Cik lielu nozīmi Jūs tam piešķirat, vai cik Jums tas ir svarīgi,lai puisis mācētu vadīt auto un viņam būtu autovadītāja apliecība?

03.02.2012 20:26 |

10 gadi
Reitings 1342
Reģ: 29.01.2009
Es gan nedomāju, ka tas ir slikti, ka ir tiesības 18 gados, bet nav sava auto. Viņas jau neatņems kā kādreiz bija. Ir man draugi, kas likuši, kad ir darbs, ģimene nav jau viegli saplānot laiku. Prasmes no sākuma jebkurā gadījumā nebūs, nav jau svarīgi 20 vai 40 gadi. Vienīgi tas, ja esi jaunāks ātrāk "pielec".
03.02.2012 20:52 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Ak Dievs! Ne jau visiem ir tik bagāti vecāki, lai apmaksātu saviem 18gadīgiem bērniņiem tiesības. Un tā nav maza nauda. Stulbi noniecināt puisi tikai tāpēc, ka uz konkrēto momentu finanses neļauj šīs tiesības iegūt.
03.02.2012 20:53 |

10 gadi
Reitings 522
Reģ: 31.01.2009
manam draugam nav tiesību un man tas pagaidām netraucē. nav tā, ka gaidu, kad mani kaut kur vadās. ērtāk jau ir, protams, bet nu.. tas nebūt nav svarīgākais.
+ es apzinos, ka, kad viņam vajadzēs, viņš noliks. :-)

Reitings 517
sugarlips pilnībā tev piekrītu. Kkā stulbi braukt uz kino vai restorānu sabiedriskajā. Kur nu vēl, ja piemēram izdomājam braukt uz kalnu vai ārpus Rīgas. Vispār pēc kkādas bērnības izklausās kā 16 gadīgie ar vilcienu un tad gar ceļu kātot ar savu inventāru līdz kalnam.. nemaz nezinu vai vispār sabiedriskais kkur tuvu pie kalna pieved.

10 gadi
Reitings 522
Reģ: 31.01.2009
+ 1 Lutause
03.02.2012 20:54 |

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
Al Qaeda..es vairak šo attiecīnāju uz sava vecuma puišiem :) nu vecumā no 18 līdz 25 gadiem :) par vecākiem neinteresējos..bet nu manā pieredzē tas tiešām pierādās!!!
Katrā draugu grupā bija puiši ar tiesībām un bez, ticat vai nē, bet kam bija tiesības tie tagad ir sasnieguši daudz, bet tie kuri iesāka un nespēja nolikt, dzirdu tik - ejam pa klubiem, nav naudiņas, meklēju darbiņu bla bla..smieklīgi :D
Nedomāju, ka tā ir tikai sakritība :)
03.02.2012 20:57 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Es jau teicu man bija 3 gadus draugs, kuram nebija tiesības ;-) Psaules gals tas nebija, kā jau te minēja, ielec un dodies kur gribi, vienīgi vairāk piedomājās tādos brīžos, kad pašai gribas atlaist, ka forši būtu, ja atbrauktu Tev pakaļ ;-) Bet, ja cilvēks normāli pelna, tad vismaz taksi dāmai nevajadzētu būt žel uzsaukt ;-)

Bet, ja gribas piekasīties kritērijiem, pēc kuriem izvēlas sev otro pusīti, ak, jel.. bez tiesībām ir vēl matu krāsa, drēbju brendi, savs mājoklis, prestižs darbs, izglītība utt! Manuprat, katram periodam, attiecībām ir savs laiks un ir tikai normāli, ja koledžas tipa attiecībās nav māja Baltezerā vai Lexus pie kāpņu telpas!
03.02.2012 20:57 |

Reitings 858
Ps. Koledžas tipa attiecības, kad abi mācas, notiek karjeras izaugsme un viss vēl ir priekšā, zem kājam nav stabilitates!
03.02.2012 20:59 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
sugarlips, jaa un manam viiram ir 25 :-P
nu smiekliigi jums tie kriteeriji un stereotipi..
es noveerteeju, mans viirietis daudz straadaa, lai man nodroshinaatu labus apstaakjus, un no taaa izriet laika truukums..
03.02.2012 21:02 |

Reitings 156
iipashaa..nē protams, ka nemeklē puisi, skatoties vai viņam ir tiesības :D bet es nožēloju, ka agrak neskaījos pēc tā, jo tagad atskatoties man ir kauns, ka tikos ar tādiem ņuņņām(kaut vai toreiz likās baigi smukie,foršie) :D starpcitu, man ir puisis..un viņam ir tiesības..

un naudas ziņā - tagad visur pa LĒTO var nolikt tiesības..man aizgāja 200ls, bet tas bij tikai tapēc, ka nevarēju saņemties iemācīties visu un negāju uz braukšanas nodarbībām,tapēc nācās iet papildus nodarbības, jo no iepriekšējām aizmirsu, ko mācīja.. nācās maksāt arī soda naudas par kavēšanos..
03.02.2012 21:02 |

Reitings 156
un tas ko lemjat ir tikai Jūsu ziņā, cik augsti pašas sevi novērtējat.. ;-)
03.02.2012 21:03 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
savlaik pazinu metālistus un gotus, kuri tiesības dabūja kreitni prims manis , jaukās, apmņēmīgās un ūbergudrās hipijmeitenes :D pa šādām kategorijām, manuprāt, šķirot ir aplami, jo visi bijām draugi, kas saistīti ar dažādām mākslām un "bohēmojām" kopā.
bet par tēmu - mans ex kategoriski atteicās iet autoskolā. nezinu gan kādēļ, nu savāds viņš bija :D tajā pašā laikā arī manu motivāciju dabūt to apliecību nosita pamatīgi. Sanāca tā, ka kādu laiku šķīra attaļums un fiksi vien smadzene sakārtojās un dabūju tiesības .. un labi ka man, tādai spindzelei kā tolaik, arī nedeva tās tiesības .. kkas tomēr mainās domāšanā .. grūti gan patiekt, kas tieši. Bet domāju, ka tas jau arī individuāli; tie, kam smadzeņpods sakārtots bijis pirms tam, nekas diži, laikam jau, nemainās :D
Turpinot par puišiem - domāju, ka tam ir nozīme. Sevišķi jaunībā. Tas, manuprāt, liecina par zināma veida mērķtiecību, noteiktību. Cik tad nu mums ap to 18, 20, 23 gadu vecumu ir diži daudz sasnieguši ? Lielākā masa jau tikai mācās. Tad tā rozā kartīte, manā izpratnē, saistās ar to spēju "novest lietu līdz galam" un tā .. bet jūtu, ka man tā ir tāda bērnibas trauma, jo tēvs vairākas reizes centies, bet nav to apliecību dabūjis :/ mamma, savukārt, brauc gadu desmitiem un arī ir daudz uzņēmīgāka un "gudrāka" (l)
Es viennozzīmīgi par čaļiem ar tiesībām (l) Lai gan, ja dikti patiktos, kā lielu mīnusu to neuzskatītu; tas nozīmīgi šķeit vien tad, kad starp diviem kandidātiem velk plusiņus un cenšas izanalizēt viņu personības :D
atvainojos par izplūšanu garajā tekstā.
03.02.2012 21:04 |

Reitings 108
Reģ: 28.12.2011
Tas atkarīgs no vecuma, ja viņam ir 18, tad protams var braukāt ar autobusu un taxi un justies laimīgiem (l)
bet ja viņam ir pāri 25 un viņam nav autovadītāja apliecība, nu tas nav ļoti ērti, manuprāt, un tas arī par kaut ko liecina.. (t)
03.02.2012 21:07 |

Reitings 156
bāc, es negribēju aizvainot metālistus, gotus un hipijus..es vnk nemāku izteikties par vienu latviešu puišu sugu Latvijā :D tiešam nemācēšu paskaidrot, bet domāju meitenes saprata :)
03.02.2012 21:10 |

Reitings 858
sugarlips, piekritīšu, cik cilveku - tik viedokļu un centīšos strīdēties un pierādīt pretējo :-)
Tev ir līdžīgs uzskats kā dažām manām draudzenēm, bet tas ir pilnīgs pretstats manējam, bet tādēļ neuzskatu, ka tas būtu nepareizs :-) Vienkārši esmu pārliecinājusies, ka mani absolūti neuzrunā kāda mašīnā man atbrauc pakaļ vai dodamies ar sabiedrisko, vai viņs izmaksā vai nē, lai kā draudzenes censtos pierādīt pretējo, ka tikai šie puiši ar prestižu (lai gan, kas tas par prestižu coyotos uzsaukt kokteili) ir labākie, bet es nestrīdos :-) Katram savs, ja man neuzspiež un ļauj izvēlēties pa savam, tad es ne ar vienu nestrīdos :-D Iespējams, arī savos 20 esmu vēl diezgan naiva, iespējams, ka negribu pieļaut mammas kļūdas, tadēļ nesaista šie kritēriji, lai vai kā mēs katrs izvēlamies pēc savējiem ieskatiem utt :-)
03.02.2012 21:10 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
esmu ļauna, bet nu, manuprāt, vīrietim ir jābūt ar tiesībām. Mašīna var būt, var nebūt, par to vienalga. Bet, ja nav tiesību, to uzzinot man uzreiz nostitas uz viņu apetīte!
Tā kā mani radu vīrieši visi vienmēr ir bijuši tādi auto fani, kas skrūvē, sajūsminās par mašīnām, tad tas man priekš vīrieša liekas pašsaprotami. Tas par daudz ko liecina. Un vispār man pie stūres patīk redzēt vīrieti vairāk, nekā sievieti.
Viens puisis kā pateica, ka viņam nav tiesību, man uzreiz acis atvērās un sapratu, kāds ņuņņa viņš jau visu laiku ir bijis.
03.02.2012 21:11 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
āa, un jā... tajā pat laikā es varētu braukt uz restorānu arī ar sabiedrisko! :D Tas nav svarīgi, man tiešām nav svarīga mašīnas esamība. Bet tiesības gan.. un kā vēl.
03.02.2012 21:13 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Bet nu palasot dažus viedokļus, tad rodas jautājums - kāds labums, ja puisim ir tiesības, bet nav mašīnas? :-D

Man bijušajam draugam bija tiesības, bet viņš tās vispār nelietoja, tad nesaskatu, kāda jēga - ir vai nav! Tagad puisim ir tiesības un ikdienā pats vada auto :-) Bet vai man tas ir svarīgi - domāju, ka nē.

Pašai nav tiesības, un tuvākajā nākotnē arī netaisos kārtot, jo vienkārši nesaskatu jēgu, ar mašīnu tāpat nebraukāšu! :-) Pēc kāda laika domas, iespējams, mainīsies 8-)
03.02.2012 21:24 |

Reitings 636
Tiem ,kam nav tiesības ir mākslinieciski,kur ko tādu izrāvi ? :D:D

Par tēmu - man tas nav svarīgi,svarīgāk ir , lai pašai būtu tās tiesības un mašīna , līdz ar to nav jāprasa puisim, lai mani aizved tur , tur un tur.
03.02.2012 21:49 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
kad būs iespēja, pati kārtošu, lai varu sevi vizināt tur, kur vajag un kad vajag :D tas visu atrisinās.

03.02.2012 21:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits