Nedēļa pēc škiršanās

Reitings 161
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Vēlējos padalīties ar kādu..

Ir pagājusi nepilna tik nedēļa kopš esmu izšķirusies no sava puiša.

īstenībā dikti grūti,jo dien dienā es par viņu domāju,lai gan,ja kāda lasīja manu iepriekšējo tēmu,kuru šeit pievienoju-aizgāju no viņa es,jo mīnusu viņā nu tiešām daudz.

Viņš jau pirmajā vakarā bij gatavs pesties atpakaļ pie manis. Es protams nē. Viņš te 4dienas,tik raxta,ka grib atpakaļ,mīl mani,tik es un vēlreiz es vajadzīga. Es atkal 4dienas raxtu,ka nē,es nevēlos. Arī pirmkārt: viņš tikai sms raxtīja,nekādas darbības no viņa puses nav. Beigās 4dienā-viņš vnk padodas,ar domu: nu man nevajag ar. Man tas ja godīgi ar sāpēja,jo es varbūt sirds dziļumos būtu viņam piedevusi,ja viņš labotos,mainītu attieksme un es viņam pat palīdzētu. Ko sadara viņš: draugos saaicina visas savas bījušās meitenes un vēl citas meitenes-es šokā. Jo viņš tak zin,ka man tas būtu nepatīkami un pietam ļoti.

Vot kur var būt tikai puiši tādas ... (e) jo redz viņam pietika tik ar 4dienām un viss,jau apnika! Tad,ko rakstīji,ka tā mīli mani,ka es tik tev vajadzīga. Es tikai vairāk pārliecinājos,ka šķiršanās bij pareizais lēmums,lai gan nemaz tik vienkārši nav to cilvēku aizmirst. Aizmirst jau viņu neaizmiršīšu,vnk domāt varētu nedomāt par viņu gan!

Nu lūk,mana nelielā bēda :-(

03.02.2012 18:56 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
nu, ja viņš masveidā aicina tās meitenes, tad, visitcamāk, nav apnicis, bet gan viņš mēģina pataisīt tevi greizsirdīgu, lai tu pati pie viņa skrien atpakaļ
jebkurā gadījumā -- nav ko ar šitādiem auklēties
03.02.2012 22:37 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tadi vini vnk ir. nevari gaidit muzigu :es milu7 tevi, nac atpakal utt. 4 dienas pec kartas teici ne. puisim pietika ar to. nu saks jaunu dzivi. vai nu 1. reize, ka sauc atpakal ej vai neej.. viriesiem tak ari ir lepnums.\\
\
04.02.2012 01:24 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu bet puiši neizdomājās līdz tādām lietām, ka varētu to nekārtot ar sms palīdzību, bet atbraukt ciemos, atvest ziedus un izrunāties.

Man jau šķiet, ka tas bijušo draudzeņu aicinājums atpakaļ ir izgājiens, viņš tik to vien gaida kā tavu reakciju tagad. Būtu smieklīgi, ja tu tagad viņam skrietu pakaļ, bet kas to zin, varbūt pēc kāda laika saprot, ko zaudējis un grib atkal tevi! :-)

04.02.2012 01:46 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
man ir skraidījis pakaļ gadu pēc šķiršanās. tagad ar viens skraida jau 3. mēnesi. bet jēgas nekādas, jo tas mani tikai atbaida.
04.02.2012 02:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits