Jā, man nepatīk -tādi dzeltenorandži mati, korejietei, japānietei vai lietuvietei, jo vnk izskatās pēc parūkas :-D bet tas ir tikai mans viedoklis, un es viņai neteiktu pārkrāso :-)
Nju ir tak redzēti skaisti cilvēki gan blondi, brūniem, melniem vai rudiem matiem, katram piestāv savs, un bieži( ne vienmēr) tieši dabīgā matukrāsa vai tuvu tai :-) Vienu brīdi biju nju tā saķērusies rudā čalī, lai gan pirms tam uz rudajiem nju galīgi neskatījos. Vnk viss atkarīgs no kopējā tēla un tā paša piestāv- nepiestāv, tagad runāju, par ārējo izskatu. Par personību pēc matukrāsas nekad neesmu spriedusi,un salīdzinot paziņas ar vienādām matukrāsām,nju nav tur nekāda kopsaucēja...
Uz jautājumu par atsaucēm, nju jo mazāk ekseplāru,jo retāk dati parādās dažādās statistikās... jā šajā ziņā melnmates vispār biežī tiek aizmirstas, itkā pastāvētu tik trīs matu krāsas...
Un tur kkur bija jociņš par blondīnēm kurām vienmēr maz matu, kamõn dabīgajām blondīnēm matu ir vairāk :-D
viss izņemot pēdējo teikumu,tikai manas domas, un nevienam neko pārkrāsot nelieku un acis man nedeg, vnk te nju viss tik nopietni... :-P