Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Divorced ...

 
Reitings 161
Reģ: 29.01.2009

Sveikas :-)

Man ir noticis tāds notikums,kā: esmu pārtraukusi 2gadu un 6mēnešus ilgas attiecības :'-(

Ir pagājušas tik 2dienas pēc šķiršanās un jūtos vēljoprojām traki.

Vēlos nedaudz izkratīt savu sirdi,kas ir sakrājies (dažreiz svešiem pateikt ir daudz vieglāk).

Šķiršanās inaciators biju es. Man šajās attiecībās nevajadzēja pieļaut pat piedod nevajadzēja,ka puisis ir vairākkārt pacēlis roku pret mani. To,ka viņš ir bēdzis entās reizes uz klubu bez manis,man pat nezinot,bet es pati mājās sēžu un nervozēju kur ir,ko dara,pa 2gadiem šādi tiešām ir bijis daudz. Nevajadzēja pieļaut,ka sāk pazemot mani-publiski,tiešāk savu vecāku priekšā.. godīgi sakot-daudz ko nevajadzēja pieļaut. Viņš tāds greizsirdīgs ir bijis-drausmīgi pietam,ka tas ar daudz ko ietekmēja. Un lietas,vēlme ko esmu gribējusi-to viņš man ir liedzis,nav atļāvis.

Gribēju šķirties,jo bij gūti sadzīvot ar viņu. Tagad,kad neesam kopā-arī ir grūti. Atnāku mājās-viss atgādina viņu,pat parunāt nav ar ko..

Godīgi sakot pat nezinu vai spēšu iztikt viena,man vajag lai kāds man ir blakus. Gribās ņemt un rakstīt brauc atpakaļ,es gribu,lai esi man blakām,bet negribu,ali būtu tā kā ir bijis,jo vienriez a=jau vienu iespēju jau devu,bet cik ta var dod,ja jau nemainās,tātad nekas arī nemainīsies. Kā arī man tagad ir vēl tikai 22gadi,pati optimistiksi skatos dzīvei uz priekšu,gan man būs labāks,paspēšu atrast,bet .. es gribu,lai man tagad ar ir labi :-(

Vieglāk būtu,ja viņš man nerakstītu,bet nē man kā uz ļauna tik raksta,ka mainīsies utt,bet neticu.

Jūtos baigi slikti. Nezinu kur pat likties :'-(

Paldies,es vnk izteicu savu sakāmo,kas bij sakrājies. Es jau te varētu saraxtīt daudz,daudz :-D bet,kas nu lasīs..

31.01.2012 13:42 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
vajag nodoties kādiem hobijiem, darbņiem, kam iepriekš varbūt nesanāca laika, iet ar draudzenēm, vai tieši uzsākt kko jaunu..lai nav laika tik daudz žēloties, būtu kur izlikt enerģiju un ielikt savas domas un laiku!
viss būs labi! nevajag pie viņa atpakaļ iet, tik tāpēc, ka šobrīd ir nedaudz vientulīgi un skumīgi!
lai draudzenes atbrauc pie tevis, taisiet filmu vakarus, kkādas izklaides, lai zigaiņātu viņu no savas galvas! ;-)
31.01.2012 13:47 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
izgaiņātu :-D
31.01.2012 13:48 |
 
Reitings 11
Reģ: 31.01.2012
Lai iet kaast...Sitos pazemo6anas variantus ciest nevaru...jaa pirmaas nedeeljas buus gruuti,bet ar laiku viss paariet...man bija liidziigs staasts,domaaju arii ka nevareeshu bez vinja,raudaaju paardziivoju...tagad pati jau divus gadus esmu laimiiga kopaa ar citu...tas ka izskjiiries ir uz labu...:) tu esi speerusi pirmo soli jaunai dziivei...gribi buut laimiiga? gribi buut kopaa ar kaadu kas tewi neesaas uz rokaam,atbalstiis un vienmeer buus tew blakus kad tew ir vajadziigs? tad aizmirsti to niikuli kas reiz ir paceelis roku pret tewi,kas reiz ir pazemojis tewi publiski...zinu ka naw tik viegli to visu aizmirst,bet zini ka tew ir tikai 22 gadi,noteikti esi skaista,inteligjenta...tici man taadi garduminji uz ielas nemeetaajas...un ja pati buusi gatava paarmainjaaam tad driiz vien buusi kopaa ar kaadu....takaa turi buru...:)
31.01.2012 14:13 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Turies pretī kārdinājumam atsākt ar viņu attiecības! Viņš nemainīsies! Sitīs Tevi arī turpmāk, pazemos un pāri darīs arī turpmāk!

Bet pati tiešām klausi iepriekšējās rakstītājas un mani, kura viņām pievienojas, kuras saka, lai Tu atrodi kādu nodarbi, mācības ,kursus, vaļaspriekus, organizē draudzeņu vakarus - aizpildi laiku ar jebko derīgu. Tev ir tikai 22 gadi. Tas nav nekāds vecums. Turklāt, aktīvi iesaistoties sabiedriskajā un saviesīgajā dzīvē, atradīsi jaunas pazīšanās, varbūt pat vēl labākas par savām iepriekšējām ;)
31.01.2012 14:46 |
 
Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Saka, ka pēc attiecību izbeigšanas vajag atbrīvot vietu. Izmet sev nevajadzīgās mantas, iztīri kārtīgi telpu sev apkārt. Dzīvokli, istabu- nu to, kur tu esi mājās.
Ja dzīvojāt kopā un viņš izvācās, noliec malā visas lietas, kas ir viņa dāvinātas, vai tevis dāvinātas viņam. Atbrīvo vietu skapī- puse lai ir tavas mantas- otra puse, lai stāv tukša- tā teikt- lai ir vieta princim, kur ievākties.
Tici man, no tā paliek labāk. Kaut vai tas, ka iztīri dzīvokli visapkārt nejēgā tīru. Katru kaktiņu, plauktiņu. Un izmet vecas, nevajadzīgas lietas- visas, ko neesi lietojusi vairāk par pus gadu. Tās lietas, ko nelieto, krāj ne tikai putekļus, bet arī negatīvo enerģiju, jo ir "dusmīgas", ka tās neizmanto. Met ārā. Izvēdini telpu, aizdedz sveci kamēr kārto- sadedzinās negatīvo :) 100% varu teikt, ka paliek vieglāk :)
31.01.2012 14:50 |
 
Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Diezgan pazīstama situācija. Man tādas attiecības bija 3 gadus, un es tagad domāju:cik stulba es biju, ka tik daudz reizes šķiros ar viņu, bet pec tam vienalga devu iespēju laboties. Un tagad , kad es dzirdu , kā viņam iet (no kopējiem draugiem) priecājos ka tas viss ir pagalam.


PS Turies, jo man sanāca izšķirties tikai tad, kad satiku vīrieti, kurš mani izglāba no tā visa( tagad esam precējušies jau 6 gadus) (l)
31.01.2012 15:04 |
 
Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
tagad viens no noteikumiem ir nepalikt vienai-es,kad šķīros,to tik vien darīju kā satikos ar draudzenēm,draugiem,uz ballītēm gāju,uz bāriem hokeju skatīties,darba pasākumiem,iesaistījos sabiedrībā,tā teikt... un iepazinu daudz foršus vīriešus-labi,attiecības neizveidojās objektīvu iemeslu dēļ,bet tas vismaz ļoti labi novērš domas no vecajām attiecībām-randiņi,uzmanība,komplimenti,utt... lec dzīvē-tur vēl ir ko redzēt-tici man! ;-)
31.01.2012 15:42 |
 
10 gadi
Reitings 1982
Reģ: 31.01.2012
Pirmkārt, turies. Viss būs kārtībā.
Otrkārt, ļoti redzēta situācija, gandrīz vai pat identiska. Tikai par to pazemošanu nav bijis. Bet arī pacēla roku, aizliedza, piemēram, staigāt svārkos, kad viņa nebija blakus, kaut kādas greizsirdības scēnas (izrādījās, ka pat mani visu laiku krāpa, tāpēc arī baidījās). Izšķīros, sākumā bija grūti. Domāju dot viņam iespēju, bet viņš tā sāka "uzmākties", ka pretīgi palika, un pēc šķiršanās viss, kas palika, bija riebums.
Iesaku atbrīvoties no tā, kas atgādina viņu (ja iespējams). Mainīt kaut ko savā ikdienā. Es personīgi pēc šķiršanās varbūt mājās paraudu, bet cilvēkos esmu pavisam cits cilvēks (pat labāk sev patīku).
Iespējams, ka, esot ar viņu kopā, draudzenes esi atstājusi novārtā. Laiks visu labot. 22 gadi tik ideāls vecums (vēl gaidu, kad pienāks :-D ). Ej uz klubiem, iepazīsties ar jauniem puišiem. Un NEKĀDĀ GADĪJŪMĀ NEŅEM VIŅU ATPAKAĻ. Nemainīsies, un vēlāk atkal visas šķiršanās sāpes no sākuma.
01.02.2012 01:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits