1. Sveiki, sākšu ar sevi... esmu diezgan pretrunīga persona, pārsvarā esmu kautrīga, un man ir grūti uzsākt sarunu, protams ir cilvēki ar kuriem tas izdodas ļoti vienkārši. Ļoti vēlos to mainīt, bet nekādi nesanāk, uzreiz iešaujas negatīvas domas.No otras puses nevaru ciest, kad mani kāds vēlas pakomandēt, var teikt manpašai patīk to darī, protams draugu lokā, citu cilvēku klātbūtnē nespēju pat padiskutēt, kaut arī ir ko teikt. Esmu izvēlējusies profesiju, kas var teikt man arī neatbilst- uzņēmuma vadītājs. Vēlos manīties, klūt drosmīgas, cīnīties par saviem mērķiem, taču gribasspēks ātri vien pazūd.
Varbūt varat kaut ko ieteikt, kaut vai kādu grāmatu, jeb ko.
2. Man apnikusi manā garlaicīgā ikdiena: mācības, ēšana, gulēšana...īstenībā man patīk izklaide un tā, bet laikam draudzenes nav īstās. Uz klubiem nestaigāju, bet nu dzīvē pienācis tāds posms, ka gribas kaut ko jaunu, neizbaudzītu, tāpēc vēlos kļūt atbrīvota, iemācīties skaisti dejot un tā, lai aiziet beidzot uz klubu, nu .bet jā nav cilvēku ar ko aiziet...vispār nesaprotu, kas notiek ..intereses sāk mainītes...
P.s. varat ieteikt kādu deju studiju
Teksts sanāca diezgan nesakarīgs, jo nespēju pateikt, to ko jūtu, es vienkārši gribu izmaiņas un tādas pamatīgas.
Jā, un tās , kurām nav kā teikt, kā tikai mani apvainot un tādā garā, lūdzi vienkārši aizveriet šo diskusiju, lūdzu!