čau meitenes! :)
jau iepriekš vēlos pateikt, ka nejau uzreiz darīšu kā liksiet, jo bieži šeit meitenes sacepjas, ka pašai jādomā, ka ja teiks - lec ugunī, leksi ar? vienkārši vēlos dzirdēt , kā domājat jūs?
nevaru izlemt, kāda profesija man būtu piemērota. esmu bijusi arī pie karjeras konsultanta, bet tas man nekādu skaidrību nav devis. aprakstīšu, kas man patīk un , kas ne. tātad kā jau visas meitenes esmu ļoti tendēta uz modi. patīk viss jaunais, kombinēt, izmēģināt. patīk izmēģināt jaunas frizūras, un pārmaiņas kopumā. esmu sabiedriska, patīk palīdzēt citiem cilvēkiem, lasu grāmatas, apgūstu visu jauno, interesē arī šis tas no medicīnas, kosmetoloģija. Esmu aktīva, ja naudas līdzekļi atļauj, piedalos sporta pasākumos, visādos savādākos pasākumos, dejošana patīk, dziedāšana. īsti dziedātāja gan neesmu, bet mūzika patīk. esmu izpalīdzīga, radoša, bet esmu arī slinka, nepacietīga, citreiz pārāk ātri uzvelkos, aizmāšīga. ĻOTI nepatīk matemātika, algebra, ģeometrija. mans darbs noteikti nebūtu birojā pie papīriem , to zinu skaidri. kādas domas? es domāju par stilistu, kko par interjeru, bet vai tā mūsdienās ir pelnoša profesija?