Bijusas un vinu nikji.

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011

Tikko man piezvana draudzene un nosaka-atkal...Kas? Vini abi kopa jau 4 gadus, 24 gadus pieaugusi cilveki, abi precejusies, bet mana draudzene nespej sadzivot,ka bijusas neliek vinas,nu jau viram, mieru.Kops vini ir kopa,biezi draudzene stastijusi, ka bijusas ik pa laikam sim rakstot un aicinot draugos.Vai vinas neredz,ka cilveks precejies? Nu varbut vecums vainigs,dazai 18, dazai knapi 20.Stulbakais tas,ka delj ta sanak viniem nevajadzigi,lieki stridi,jo vinai uzreiz liekas, ka vins vinam raksta vai ko,ja reiz ik pa laikam sis raksta(ka sarunajusas), kad attiecibas(vnk tusesana) ir beigusies. Vai ta butu vinu tisa izskirsanas taktika? Neesmu bijusi sada situacija,nezinu ko pat atbildet,jo pati ar bijusajiem virsu nebazos,vel jo vairak,ja ir pasai un redzu,ka viniem ir jauns, laimigas attiecibas.

24.01.2012 19:27 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
tā jau arī ir pareizi. kaut visām tā izdotos, un man arī, (s)
24.01.2012 20:17 |

Reitings 190
Reģ: 27.07.2011
Aizdomājos.. Sarakstos ar bijušo ar kuru bijām kopā pirms 6 gadiem.. Palikām labi draugi.. Par attiecībām nekad neesam runājuši.. Kas zin, varbūt kāda sieviete šīs sarakstes dēļ jūk prātā.. :-D
Jāpiezīmē, ka personīgas intereses vienam pret otru mums nav..
24.01.2012 20:19 |

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
nu, domājams, visas esam bijušas bijušās un gandrīz visas zinām, cik grūti ir sagremot to, ka otrs cilvēks nokārto savu dzīvi vai to, ka viņam vispār ir dzīve, pēc attiecībām. it īpaši 18 un knapi 20 gadu vecumā. nezinu, vai par to ir īpaši vērts cepties. vienīgais, ko varu pateikt droši - tava draudzene nejūtās droša par sevi un iespējams, ir vairāk jāpiestrādā pie savas pašapziņas, nevis jāčakarē vīram prāts. vajag darīt gudrāk, savadāk var sanākt, ka džekam kļūst patīkamāk sazināties ar 18gadīgajām nevis ar savu sievu.
24.01.2012 21:04 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
Paskatoties draudzenes vīra un viņa bijušo vecumus sanāk, ka ar dažām saticies, kad viņam bija 20 un viņām 14 (jo precējies 4 gadus un tagad 24 gadi un meitenēm no 18). Tas tā interesanti. Nu bet gan jau ka bija vairāku meiteņu pirmā mīla un tāpēc ar neaizmirst tik ātri, pat ja puisim tās attiecības neko īpašu nenozīmēja. Un tas, ka uzaicina draugos vai šad tad uzraksta tak ar nav nekas traģisks- ja vīrs pats nepieļaus, nekas vairāk kā vienkārši sarakste "kā iet? utt" nebūs. Bet ja sieva domā, ka varētu būt kaut kas vairāk, tad gan skumji, jo tikko precējušies, bet jau šaubās, ka šis neskries pie bjušajām.
"Vai ta butu vinu tisa izskirsanas taktika?" Nedomāju viss- aiciāšana draugos un pāris retas sarakstes vēl neliecina par neko vairāk, kā vienkāršu ziņkārību.
Un vispār, tu raksti, ka bijušās neliek mieru- neizskatās, ka tavas draudzenes vīrs to tā ar uztvertu- ja tā būtu, tad neaptiprinātu uzaicinājumus un neatbildētu uz vēstulēm un/vai nobloķkētu vispār.
25.01.2012 01:32 |

Reitings 528
Reģ: 10.08.2009
*nevis smaidiņš, bet 18
25.01.2012 01:33 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Vins nevienu nav apstiprinajis(tas redzams) un atbildejis ar nav,ka saka.Nu ja,jaunibas gados bijis donzuans.Ir 3 patstavigas,kuras piesaka sevi.Nezinu ka var palikt draugi,man jebkura gadijuma redzot kadu no bujusajiem uzaust kaisles mirklji bla bla,tapec,ka 0 emociju redzot,nu beidziet.Koju laikaa pasi puisi un ari meitenes biezi stastija par sim lietam un neviens neapgalvoja,ka jut 0 redzot bijuso.Kaut izlasiet COSMO pedeja kur chalis aiziet ar meiteni tuset,satiek bijuso pec gada un nokniebjas. Neticu sadam lietam.Ok,ok varbut ir IPASI iznjemumi.Man piemeram nepatiktu,ka manam draugos butu bijusas visas un liktu galerijas plikam pakaljam utt un vins to redzetu.0 emociju-tad esi akmens.
25.01.2012 18:44 |

Reitings 120
Reģ: 23.01.2012
Man ar riebjās tās meitenes, kas bāžas virsū puišiem, izliekoties par vnk. draudzenēm, redzot, ka puisim ir jaunas attiecības. Bet , viss jau nāk atpakaļ, sapratīs tikai, tad , kad pašas puisis sāks sarakstīties ar citām utt.
25.01.2012 18:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits