mīlestība vs draudzība

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009

labrīt (l)

es tikai gribēju pārliecināties un uzzināt,ko domājat jūs.

pateikt draudzenei, ko patiesībā domāju par viņas puisi (ka viņš nav labs cilvēks un lai ātrāk tinās no tāda prom) taču ir tikai ātrākais veids, kā sabojāt attiecības ar draudzeni, vai ne? :-/

un ka draudzība ir atbalstīšana visos stulbajos lēmumos.

un ka laba draudzene tikai noklausās visus sirdssāpju stāstus un patiesībā saka to, ko otra draudzene vēlētos dzirdēt? :-D

nesakarīgi, bet man sirds pilna.

23.01.2012 16:19 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Kamēr Tev konkrētu viedokli neprasa, tikmēr klusē. ;-)

Turklāt bieži jau vairāk sanāk pasūdzēties par sliktajām lietām nekā par labajām, tāpēc šķietamais viedoklis var nebūt pilnīgs.

Es pati draudzenēm sen neko nestāstu - tieši tāpēc, lai nesākas kaut kādi stulbie tekstiņi pēc reizes, kad, piemēram, pasūdzos, ka vīrietis visu vakaru pokeru nospēlē (1x mēnesī), ka, lūk viņas vīrietis tā gan nekad nedarot. Un pārmetumi, kā es ar to varu samierināties, bet pati neredz, ka viņas vīrieti reizi nedēļā piedzeras bārā. (t)
23.01.2012 19:40 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Ja viņš viņai burtiski dara pāri - krāpj, sit vai tml., tad uzskatu, ka ir jāpasaka, ko par to domā, bet visādi citādi tā ir viņu darīšana. Mana drauga "draugi" man pārmeta, ka viņš vairs nedzer un nepīpē kā agrāk, ka es viņu speciāli mainot utt, ka man jādara tā un šitā, un ne citādāk. īsumā - bija strīds un secinājums bija - nebāzt degunu tur, kur tas nav jābāž. Ar to arī beidzās viņu visa lielā draudzība :)
23.01.2012 20:23 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Atkarīgs jau kādā ziņā slikts cilvēks ir tas puisi.

Bet principā viņai pašai vajadzētu saprast vai viņai viņš ir vajadzīgs vai nav.. Ja vien protams tu zini ko tādu ko viņa nezin. tad vajadzētu ar varbūt pateikt.
23.01.2012 21:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vienreiz pateicu draudzenei savas domas un biju loti paarsteigta- vina tik loti sadusmojaas!Varbuut toreiz nemaaceju pateikt taktiski!?
Draudzenei tas virietis daudz noziimeeja, mana iejauksanaas visu sabojaaja-vina negribeeja neko dzirdeet sliktu par cilveeku,kuru miil!
Man ir loti sapiigi dzirdeet kaut ko sliktu par savu viiru-ja ari taa ir taisniiba!Es nemainiitu savas domas par draudzeni,bet paluugtu nekad neko sliktu vairs neteikt! (t)
23.01.2012 21:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits