Labs vakars! :) Vēlējos pajautāt, vai šeit ir kāda meitene, kas strādā kādā no lielo t/c info.centriem? :) kā var dabūt tādu darbiņu? tur jāsūta pieteikums uz apsardzes firmu, kas strādā konkrētajā t/c? Kā vispār patīk tāds darbs? :) paldies!
Neesmu strādājusi t/c informācijas centrā, bet domāju, ka pieteikums jāsūta veikala administrācijai, noteikti ne apsardzes firmai. Apsardze nodrošina apsargāšanas pakalpojumus, ne veikalu ar darbiniekiem.
Pazīstamā strādā Alfā info centrā jau pasen. Itkā neko sliktu teikusi nav. Miljonu jau nepelna, bet ar draugu mazu dzīvoklīti kopīgi noīrēt var un projām iet arī netaisās. Atrada internetā sludinājumos.
womandkind, es vnk esmu redzējusi, ka tās meitenes arī nēsā formu ar apsardzes logo, tāpēc likās, ka caur apsardzes firmu notiek pieteikšanās nevis t/c admin.
jap, vismaz dažus gadus atpakaļ tie darbinieki skaitījās zem apsardzes firmas grifs, ja nemaldos. origo točna, bet laikam jau pārsvarā tā ir. par apstākļiem un pārējo neko nepateikšu, viena draudzene vairākus gads atpakaļ tur strādāja
Unique, es esmu personāla atlases speciāliste tajā kompānijā, kuras darbinieki ir šīs meitenes linstow centru info centros :)
atsūti epastu uz [email protected], ja vēlies kādu sīkāku info.