13. un piektdiena

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010

Sveikas! :-)

Aizdomājos par šo dienu..Tiek uzskatīts, ka piektdiena, 13. datums, patiesi var pārvērsties par neveiksmju pilnu dienu tad, ja cilvēki īpaši pie tā piedomā un, pastiprināti pievēršot uzmanību 13. datumam, it kā piesauc nelaimi. Ja cilvēks tic, ka piektdiena, 13. datums, var būt arī lieliska diena, tā droši vien arī būs. Bailes no cipara “13” zinātniski sauc par tridekafobiju.

Vai Jums ir bijuši kādi nelāgi notikumi tā sauktajā melnajā piektdienā? Vai ticat, ka var kkas nelāgs atgadīties vai vienkārši uztverat šo dienu kā parasti? :-D

13.01.2012 18:58 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
šodien no rīta ziņās skatījos tieši par un ap to 13to datumu un vispār liela daļa LV iedzīvotāju ir dikti māņticīgi. :-O
par vispārējo statistiku runājot, teica,ka citviet kino nav 13 rindas un 13 sēžamais, par lidmašīnām arī, tas laikam visaktuālākais, bet bija daudz citādu piemēru, tikai tagad atcerēties uz sitiena nevaru. un vispār liels + Zakjim, jo šāda negatīva sevis nostādīšana arī pavelk uz nelaimēm. es tam uzmanību nepievēršu, man ir vienalga, vai tā ir 13. vai kaut kāda cita piektdiena, neeju no mājas ārā ar lielām bažām, ka tik kaut kas slikts ar mani nenotiek. šī diena bija jauka :)

p.s. šogad būs četras 13tās piektdienas.
un tas viss ir aizsācies tapēc, ka ASV piemeklēja nenormāla krīze tieši 13tajā datumā un tā bija piektdiena, tapēc tagad to tā dēvē. manuprāt, cilvēki pārāk daudz par to domā un tam uzmanību pievērš, tādējādi arī lieki sevi satrauc. kam tas vajadzīgs? |-)
14.01.2012 00:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits