Bezdarbnieces.

Reitings 138
Reģ: 30.11.2011

Cik šeit tādu ir? :-/

kā Jūs meklējat darbu?

un cik ilgi jau meklējat?

Es jau gadu vairāk sēžu mājās bez darba.

Trakums kaut kāds!

Sāku jau apsvērt domu par braukšanu prom.

09.01.2012 20:55 |

Reitings 7
Reģ: 11.01.2012
Varu arī sevi pieskaitīt darba meklētājām, nu jau gandrīz pusgads būs pagājis, kopš meklēju! Vienīgais, cenšos sūtīt uz CV vietām, kur ir iespējamas kaut nelielas izaugsmes iespējas, jo pazīstot sevi, ļoti ātri "nosmoku" darbā, kur nekas nav jādara, jāmācās. Taču labi sludinājumi, kuri atbilst manai izglītībai ir ļoti maz (man ir nepabeigta augstākā), labi ja 1 CV dienā aizsūtu. Esmu bijusi uz vairākām darba intervijām, taču vienmēr kāds ar labāku izglītību un pieredzi pasteidzas priekšā. Lai cik ļoti man negribētos atrast patstāvīgu darbu, nedaudz sāk zust cerības atrast kaut ko normālu, arī tas, ka pašlaik nevaru turpināt mācības, kas vairāk ir naudas jautājums, jūtos kā nelaimes čupa!
Bet ticu, ka visam ir savs laiks, katrs saņem tik, cik dotajā brīdī spēj panest, cerams, ka mans laiks drīz pienāks! :-D
11.01.2012 22:09 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
LaBubio, man nu gan neliekas, ka 1 CV dienā ir maz. Kad es meklēju darbu savā profesijā, man bija labi, ja 1 sludinājums nedēļā , uz kuru varēju pieteikties. ;)
Protams, ja par pārdevēju meklē darbu, tad jau vairāk iespējas.
12.01.2012 01:56 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Jauka maza, atsuuti man ,luudzu, arii uz [email protected]
12.01.2012 06:47 |

Reitings 7
Reģ: 11.01.2012
Jessica, nē, tieši meklēju asistentes darbus, vai ko līdzīgu, gribu sākt ar mazumiņu, bet ar izaugsmes iespējām, esmu jau iemācījusies izrakties cauri visam internetam, jo tie labākie sludinājumi ne vienmēr ir atrodami ss.lv, zip.lv , utt. :-) Un citreiz pat nesanāk pat 1 CV dienā aizsūtīt, nedēļā tie ir 3-4 CV, cenšos nezaudēt cerības! :-)
12.01.2012 16:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits