70Ls un kad skatījos, kas galdā utt. nemaz nekā daudz, bet viss bija garšīgs un tika apēsts un slavēts(10 cilv.)
taisīju:rasolu, lavašus ar lasi u.c., dārzeņu plate ar krējuma un ķiploku mērci, augļi, maizītes ar gaļiņām utt.
un alkohols. vairs gan neatcro, kas bija, bet nākošreiz taisīšu karsto galdu. Man kā vīzija prātā rādās, skaisti saklāts galds, pa vidu sveces, karbonādes un kotletītes saceptas ar gardu mērci un kartupelīšiem, var kādu cepeti vai ko tādu arī gatavot, klāt vīnu pie vakariņām un tad pēctam, ja kādam vēl gribēsies iekost, būs rasols un maizītes vai arī lavaši. Ja ir karstais galds, tad cilvēki labāk paēd un tas sanāk lētāk! :) Man arī tas liekas forši un neierasti, jo uz tādām dzimmenēm neesmu bijusi (jauniešiem). Bet tad viesiem jābūt precīziem ar laikiem, lai nebūtu tā, ka viens atnāk laicīgi un citi katrs savā laikā :)