dzīvot labāk

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010

Vēršos pie tām meitenēm, kas kā saka var atļauties dzīvot labi, nevis apmierināt pamatvajadzības. Sakiet kā jums tas izdodas, gan ceļot, gan iepirkties labos veikalos, gan apmeklēt kosmetalogus un frizierus. Es strādāju, bet neko daudz nepelnu - matus krāsoju mājās, ceļot atrļauties nevaru, uz kino, tusiem arī ne, pat pārtiku visbiežāk pērku akcijas produktus. Mani vecāki, abi arī strādā, bet tik vien kā nomaksāt komunālos rēķinus var un paest, nopirkt vienkāršas drēbes, nekādu ekstru un vaļību. :-/ sakiet lūdzu tās, kas dzīvo labi, kā jums tas izdodas, vai labi pašas pelnat, vai vecāki dod naudu.

07.01.2012 15:45 |

Reitings 198
Reģ: 14.03.2011
Pat cilvēkam, kuram ir viss, gribēsies ko vairāk.
Es visur meiģinu saskatīt to izdevīgāko un lētāko variantu, kaut vai īrējot kopīgu dzīvokli ar draudzeni.
Ja daru,tad cenšos darīt to uz visiem 100%- gan skolā,gan darbā,visur!Kāda jēga darīt kaut ko tikai tapēc lai to kkā izdarītu!?
NO ČĪKSTĒŠANAS UN NEKĀ NEDARĪŠANAS NEVIENAM LABĀK NEPALIKS.
08.01.2012 04:57 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Kad dziivoju Latvijaa, tad straadaaju labaa darbaa un alga man bija tiiri laba prieks LV standartiem, bet vienalga daudz ko nevareeju atljauties un gribeejaas dziivot labaak. Taadeel saaku luukoties uz iespeejaam aarpus LV. Pasklaik esmu Dublinaa - daru to pasu darbu ko dariiju LV, bet alga seit ir atbilstosa Eiropas standartiem. Tagad, daudz maz, varu atljauties visu, ko gribaas, bet, protams, maaju skaidraa naudaa nevareetu nopirkt. :D
08.01.2012 13:15 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
P.S. Ja buutu palikusi LV, tad luukotos peec iespeejaam uzsaakt savu biznesu, jo neredzu citas iespeejas, kaa algotaa darbaa pelniit tik, cik man gribeetos. Ja arii man ar to neizdotos nopelniit tik cik gribas, tad vismaz zinaatu, ka straadaaju sev, nevis vairoju citu bagaatiibu.
08.01.2012 13:17 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Vispār jau ar naudu ir jāmāk rīkoties.
Un tad iespējams ne gluži varēsi atļauties kko dārgu, bet varēsi izskatīties dārgāk.
Es arī zinu, ka daudzas cacīgas meitenes staigā pa humpalām un atrod tur slavenu dizaineru drēbes. Ir iespējams aiziet pie kosmetaloga mācību kolonnā pa 10,- ls un viņas pašas pateiks, ka bieži uz turieni nemaz nav jāiet.
Ir vnk jāmāk izvēlēties izdevīgākie varianti. Un vairāk jāpameklē un tikai tad kko jāiegādājas.
08.01.2012 13:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits