Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kiploku grauzdinu salati?

 
Reitings 145
Reģ: 05.02.2010

Sveikas ka jus gatavojat sos salatus?

zinu ka citi liek tikai kiploku grauzdinus,tomatus,kukuruzu,olas un sieru, bet citi gatavo ar pupinam-kas ir tomatu merce-un sie gan man negarso.

bet vai kada ir likusi ari pukkapostus, gurkus un papriku vel ieksa?

06.01.2012 20:14 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Lieku tikai pieminētos grauzdiņus, tomātus, kukurūzu, olas, sieru un ķiplokaino majonēz-krējumu.
Neko citu neliktu iekšā.
Pirmkārt, lieka produktu tērēšana
Otrkārt, no parastajām sastāvdaļām, salāti garšo ideāli.
06.01.2012 20:16 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vispār salātos sastāvdaļas tiek liktas tādas, kas iet kopā. Ja kaut ko improvizē, tad ar saderīgām sastāvdaļam, ne improvizēšanas pēc. Nestādos priekšā, kā garšotu siers ar gurķiem un puķkāpostiem un kur nu vēl klāt pamatsastāvdaļas.
06.01.2012 20:18 |
 
Reitings 145
Reģ: 05.02.2010
tu katrai kartai liec majonezes merciti vai tikai pasas beigas?
06.01.2012 20:19 |
 
Reitings 145
Reģ: 05.02.2010
esmu edusi ka ir gurkis ieksa un pukkaposts pirmo reizi sos salatus tadus edu bija ok.

bet nav garsigi ar pupinam tomatu merce-radinieki sos pagatavoja vasara nevisai.
06.01.2012 20:21 |
 
Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
1. Grauzdiņi, kukurūza, olas, siers, majonēze (viss sajaukts kopā)

2. Sagriezts, saspaidīts svaigais kāposts, tomāts, majonēze, siers, grauzdiņi (liek kārtās)

3. Kāposts, tomāts, šķinķis, kukurūza, majonēze, siers, grauzdiņi (kārtās)
06.01.2012 20:23 |
 
Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Es lieku tikai olas, grauzdiņus, kukurūzu, sieru un vēl mazliet ķiplokus, lai būtu mazliet ķiplokaināki :D
06.01.2012 20:24 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
es vel lieku risus,marineetos gurkjishus,kjiplokgrauzdinjus,sieru,papriku majoneezi... baaa...kaa sagribeejaas taadus salaatus..mmmmmm
06.01.2012 20:30 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
aaaa jaa un kukuruuza:)
06.01.2012 20:30 |
 
10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Mūsu mājā tādi top tikai ar grauzdiņiem, kukurūzu un svaigu gurķi.
06.01.2012 20:37 |
 
Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
1. Apakšējā kārta traukā ar grauzdiņiem
2. Majonēzes kārta
3. Vistas girosa kārta (bez ādas)
4. Majonēze
5. Marinētu šampinjonu kārta (bet tur jāskatās, ka nav par daudz, jo var būt par stipru)

Stundu apmēram "ievelkas". Šādi gatavoju un vienmēr tiek izķerti pirmie.
07.01.2012 00:25 |
 
Reitings 41
Reģ: 29.01.2009
1.apakšā šprotes
2. tad grauzdiņi ķiploku
3. zirniši

visu lieku kārtas :)
protams, garšo tiem, kuriem garšo šprotes
07.01.2012 00:28 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
es esmu gatavojusi tā:
1.kārta grauzdiņi
2.kārta konservētas pupiņas(ne tomātu mērcē)
3.kārta svaigi gurķi
4.kārta svaigi tomāti
5.kārta koservēta kukurūza
6.kārta vārītas olas
7.kārta majonēze
8.kārta holandes siers
9.kārta majonēze
Un tad atkal visu pa jaunam liekam pēc kārtām!
07.01.2012 00:30 |
 
Reitings 176
Reģ: 09.01.2010
Man pats klasiskākais variants - grauzdiņi + kukurūza + majonēze un gatavs :D
07.01.2012 04:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits