Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

tām, kas mājās gatavo SUŠI

 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009

Čau!

Beidzot man arī kāds "sasāpējies" jautājumiņš :-D

Varbūt kāda ir mājās gatavojusi tempura suši? http://ej.uz/6gon Bet tieši, lai izskatās šāds nevis tikai garneles utt., kas ir ar to tempura "mīklu" (nezinu, kā to latviski sauc).

Latviski, protams, nekādu info neatradu, taču angliski jau esmu gandrīz visu iespējamo izlasījusi..man interesē tieši pēc pieredzes - kā un ko labāk darīt, lai sanāktu tādi silti un kraukšķīgi :-)

Lieta tāda, ka es gatavošu šādus pirmo reizi, bet man ļoti svarīgi, lai sanāk tiešām labi! 8-)

06.01.2012 17:26 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
tiešām es būšu vienīgā, kas LV šos gatavos mājās? :-D :-D :-D :-D :-D
06.01.2012 17:36 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Izskatās, ka jā! :D Apsveicu! :D
06.01.2012 17:37 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
yey :-D :-D
06.01.2012 17:41 |
 
Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
šeit meitenes ēd tikai kaviāru.
06.01.2012 18:00 |
 
Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
es esmu gatavojusi tikai suši "vulgaris" ... :)
06.01.2012 18:04 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
ņamsi es tev varu palīdzēt :) esmu taisījusi visa veida sushi :)
tā tad tev jāpagatavo sushi un tas smuki ar irbulīšiem jāiemērc mīklas masā.bet tā lai pashi rīsi nebūtu sajaukti kopā ar mīklu bet nori lapas!
mīklu pagatavo no miltiem,udens,olas(masai jābūt +- pusbiezai)
tad uz kādām 10min jāieliek cepeškrāsnī uz 180 grādiem :)
gardi patiesham :)zinu ka viens mans pazinja no to melno gala,nori lapas uzreiz iemerc miklas masaa(vienu pusi) un taa pat ieliek cepeskraasnii un tad tin iekshaa visu parejo masu!
06.01.2012 18:11 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
aaa aizmirsu svariigu lietu,udenim jabut gazetam!!!
06.01.2012 18:12 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Jaukum, bet kādi beigās sanāk? Tā kā visi mīklā? Es atradu jau recepti tādām pārslām (tas variants, ko es gribu), bet nezinu, kā būtu pareizāk ar tām rīkoties - tīt iekšā un viss? :-D Bet, paldies, ja nenoskaidrošu par pārslām, tad darīšu, kā Tu aprakstīji (l)
06.01.2012 18:17 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
ņamsi mīkla ir minimāli jo gāzētais ūdens to masu padara tādu pufīgi krakšķīgu!
p.s.ja nu sodien gatavo,varu atnakt ciemos paraadiit :)
06.01.2012 18:32 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Jaukum, ko 1dien dari? :-D
06.01.2012 18:42 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
ņamsi no 16-22iem darbs (t)
06.01.2012 18:49 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es Tev šo to uzrakstīšu privāti.. :-D
06.01.2012 18:57 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
okey,gaidishu :)
06.01.2012 19:01 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits