Ta ka ilgi stradaju tur,kur patreiz stradaju, neesmu shausmigi preciza, un gadas shat tad kautkas..jaunaa vietaa laikam gan drebetu par katru sikumu un censtos!!
Reizēm sanāk. Man katru dienu ir kaudzēm dažādi dokumenti, kurus ne tikai jāuztaisa, bet jāpielāgo klientu vajadzībām un tāpēc reizēm tajā jūklī sanāk kļūdīties. Bet tā nav mirstamā vaina, visu vienmēr varu izlabot un neviens man neko neaizrāda, jo kļūdās visi.
Šonedēļ kaut kā biežāk gadās kļūdīties rakstot gadu, bet tas viss ir labojams un nemaz tālāk nekur neaiziet .
Citādi man kļūdas protams ir, bet vairāk skaitļos, kaut kur kaut ko neesmu ievadījusi, daudzas kļūdas pieļauj citi un es tās nepamanu, tatad mana kļūda, ka nepamanīju citu kļūdas.
Nekļūdās tikai tie kuri neko nedara
Kļūdas pielaižu tad, kad esmu neizgulējusies, nogurusi, nostopā daru visu, nedomāju līdzi.
Bet tās ir tādas kļūdas, ko vienkārši var labot un tāpat tās kļūdas kaut kad uzpeldēs un varēs izlabot.
Reti, bet parasti pamanu pati, pirms kāds cits tās ir pamanījis. Drīzāk man ir tā, ka kaut ko neizdaru vispār, jo esmu piemirsusi, nekā izdaru ar kļūdām.