no visas sirds un labākās apziņas ieteiktu autoskolu autoprieks, tiesa, es pērkam kopā nopirku pa 5 ls teorijas kursus, man trāpijās superīgs pasniedzējs Zigmārs Jansons, nevienu sliktu vārdu nevaru par viņu teikt, jauns, izskatīgs , atraktīvs čalis, teoriju pārzin perfekti, strādā ar aktuāliem un kvalitatīviem uzskates materiāliem, teoriju noliku ar pirmo reizi un bez klūdām gan skolā, gan CSDD, pirms vairākiem gadiem jau gāju autoskolā , bet nekā nevarēju nolikt teoriju dēļ neprasmīgā pasniedzēja.
instruktori autopriekā ir super tiešām var just , ka viņš grib iemācīt pareizi braukt, nevis tikai vizināties un kāst naudu, ieteiktu Rolandu, Haraldu un Gati, super instruktori, visu izstāsta un liek pārbraukt tik reizes, kamēr viss tiek izpildīts perfekti.
pašā skolā nav nekādu slēpto maksu, varbū izklausās pēc reklāmas, bet vnk nespēju beigt jūsmot par šo autoskolu, jo , kā jau teicu, pirms vairākiem gadiem gāju jau autoskolā, precīzāk- mustangā, nu tā gan bija laža, neprofesionāli pasniedzēji, dīvaini instruktori, vadība knapi latviski runā.. esmu tiešām sajūšmā par autoprieku, ir pagājis tikai mēnesis, kopš tur iestājos un jau tūlīt, tūlīt, jānobrauc pēdējās braukšanas un tiesības rokā. :)
veiksmi :)