snova bikses

Reitings 41
Reģ: 15.05.2009

Laimigu Jauno gadu visam! :-)

Vai kada jau nav pamanijusi veikalos atlaides ziemas precem? Ap so laiku vajadzetu sakties, ne? Es mekleju bikses snovbordam, bet neesmu gatava tam teeret 100 Ls, tapec gaidu atlaides. Vai kada var ieteikt kadu veikalu, kur labas cenas?

02.01.2012 13:43 |

Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
Konnča :-D

Tā nebūt nebija aprobežota domāšana, jo tu nemaz nezini ko es ar šo jautājumu gribēju uzzināt. :-D Vienkārši es esmu strādājusi šajā jomā un aptuveni 80 % no cilvēkiem, kuri nekad nav slēpojuši ar slaloma slēpēm vai braukuši no kalna ar dēli atnāk uz kalnu un izvēlas dēli. Pēc brītiņa atnāk un jautā vai nevar nomainīt pret slēpēm, jeb sūdzas, ka tas nav tik viegli kā izskatās. Daudzi tiešām pirmo reizi izvēlas mēģina snovot jo tas šķiet stilīgāk- platākas bikses, smukāki zābaki salīdzinot ar slēpju zābakiem, džampi un smukāks skats no malas. :-)
Es nenosodu nevienu snovotāju, bet ja ir pilnīga 0 uz kalna (nevis pa līdzenumu) varētu tomēr sākt ar slēpēm, lai vispār sajēdz kas ir ātrums un kās uz normāla kalna notiek tās lietas.

Pietam visas tās lietas ko minēji- būšana kopā ar mīļoto, ģimeni, pēc tam kopīga pasēdēšana nav atšķirīga vai esi uz slēpēm vai dēļa- tā kā tas nav arguments. :-D
03.01.2012 14:34 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Es runāju kopumā gan par slēpošanu, gan snovošanu. Mana ģimene izvēlas slēpes, es ar brāli tikai un vienīgi snovu. Esmu mēģinājusi ar slēpem, bet nu sit nost un nevaru saprast kā ar viņām tikt uz priekšu kaut vai 2 metrus, jo man katra kāja uz savu puisi špagatā iet.

Un ja runā par sporta veidu kā tādu, tad atceros negadījumu pirms kādiem 2 gadiem, kad meitene stāvēja pie pacēlājiem kalna augšā un pacēlāji tie stieņi pie kā pieķerties. Un viņa stāv un baigi žestikulē un stāsta puisim, kā jābrauc ar dēli lejā un tas pacēlājs kā nāca augšā, tā viņai tieši pa seju. Momentā viss asinīs un vispār traki tas izskatījās. Jābūt uzmanīgiem, lai kāds "profiņš" nebūtu.
03.01.2012 14:52 |

Reitings 4298
Pirmo reizi uzkāpu uz dēļa pirms 5 gadiem, universitātes rīkotajās ziemas sporta spēlēs. un toreiz kādas 8 stundas ņēmos pa iesācēju kalnu, ar mazām pauzītēm, bet neapnika. Protams, tajā vakarā, tiekot mājās, vairs nevarēju pa trepēm uzkāpt, un visa biju vienos zilumos :-D
Toties nevienu brīdi neienāca prātā mainīt uz slēpēm, tā arī esmu palikusi pie dēļa!
Protams, ka nav viegli, bet, ja ir motivācija, tad visu var iemācīties!
Un noteikti nedaru to tādēļ, ka tas stilīgāk vai kā. Esmu paslēpojusi ar distanču slēpēm un man tas galīgi nepatīk/nesaista.
03.01.2012 15:18 |

Reitings 2943
Nu tas ir pozitīvi, ka slēpes vai dēli izvēlas tādēļ, ka vienkārši tas labāk patīk. :-) Bet nevajag nekādā gadījumā salīdzināt distanču slēpes ar slalomenēm. :-D Tas nav viens un tas pats.
03.01.2012 15:20 |

Reitings 2186
Es jebkādas slēpes nespēju uzvikt un močīt lejā no kalna. Man nesanāk un nepatīk. Ir cilvēki, kas tieši to pašu saka par dēli. Katram savs un nepazīstu nevienu cilvēku, kas to darītu, jo tas redz ir "kruti". Muļķības! Katrs to dara tāpēc, ka patīk.
03.01.2012 15:23 |

Reitings 2943
Konča, tici vai nē, bet ir tādi cilvēki! :-D
03.01.2012 15:27 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es gan zinu diezgan daudz cilvēku, kas nebrauks ar slēpēm,jo nav kruti tā. :D :D

Pati laižu ar slēpēm un ir super! :) Un bikses tak vienalga kādas, ka tik ērtas. :D

Tēma baigi novirzījusies.
Es iesaku outletos paskatīties. Nu varbūt tev kaut kas iekrīt acīs. :)
03.01.2012 15:48 |

10 gadi
Reitings 3717
Nekas, tūlīt drīzumā atkal kruti būs slēpot :D ar freestyle slēpēm, bet tomēr. Austrijā tas bums jau sākās kaut kad pagājušo gadu. Drīz būs arī pie mums.

Pati sāku slēpot, kad bija gadi 6. Aprāvos pie tā, ka pārsitu galvu. Sitiet nost, bet bija baigās bailes braukt. Un tāpēc, lai vispār varētu kopā ar ģimeni pavadīt laiku uz kalna pārgāju uz snovu.
Bet vispār..pēdējos gados- pilnīgi vienalga, ko domā- braucu gan ar slēpēm, gan snovu šad tad.

Un tie, kas kaut ko iesāk "krutuma" dēļ, lielākā daļa ir tie, kas nu jau n-to sezonu vārtās pa kalnu un nevar normāli nobraukt vai arī sen jau ir pametuši iesākoto un "brauc tikai ar muti", ka snovo/slēpo- bet uz kalna viņus neredz.
03.01.2012 16:04 |

Reitings 2186
Meitenes, Jūs tiešām pazīstat cilvēku, kas to dara "krutuma" dēļ? Vājprāts! Pirmo reizi dzirdu.
Es to pašu varētu teikt par lielāko daļu veģetāriešu. Neēd gaļu, jo visas "krutās" slavenības tā dara un domā, ka baigi labo darbu dabai izdara. Taja pat laikā iet pa ielu un met stikla taru zemē, visādas plastmasas u.tt. Te nu bija dabas "labdari". Vot tādus cilvēkus gan es pazīstu!
03.01.2012 16:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits