krūtis

Reitings 57
Reģ: 14.12.2011

hei, sveikas!

Gribu jums paveicāt, vai esat apmierinātas ar savām krūtīm?

Vai jums tās nešķiet pa mazu vai par lielu, vai pa šķību utt.?

Un vai esat nopietni apsvērušas iespēju par ķirurģisku iejaukšanos?

22.12.2011 20:16 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Es vienkārši piebildu, ka nedrīkst kādam norādīt, ka viņš ietekmējas mediju dēļ, jo VISI mēs no tā ietekmējamies, mēs tajā dzīvojām un mēs, lai cik augstās domās par sevi būtu, nevaram pilnībā abstrahēties no sabiedrībā valdošiem uzskatiem.

Piekritu, bet Tu tacu nenoliegsi, ka citi ietekmejas vairak, citi mazak? :)
13.10.2012 16:53 |

Reitings 29
Reģ: 25.08.2012
Ziniet, meitenes, es pārstāju sūdzēties par savām krūtīm brīdī, kad nonācu onkoloģiskajā klīnikā krūšu ķigurģijas nodaļā, man nekas traks, maza cista, rētu tikpat kā neredz- gar krūtsgalu. Bet mana vērtību sistēma stipri izmainījās brīdi, kad tur pavadīju tās divas dienas, man pat prātā nebija ienācis, ka tik daudz sieviešu saskaras ar tādu velnu kā krūts vēzis.
Viena pavecāka kundze man pat pirmajā brīdī iemanījas parādīt savu griķa maisiņu, iebāztu vietā, kur būtu jābūt krūtij. Un neiet runa tikai par vecāka gada gājuma kundzēm, bet daudzas sievietes, tiešām daudzas, tur tā atmosfēra tāda kā lopu kautuvē, graiza bez emocijām. Pēdējais piliens bija atrašanās pārsiešanas telpā, sievietes bez krūtīm un visu krūšu kurvi klāt rētas, acīs izmisums. Negribu te nevienu nobiedēt vai sabojāt garastāvokli, tikai mudinu mīlēt sevi ar tādām krūtīm kādas ir un mācēt novērtēt to, kas mums tiek dots!!!! :)
13.10.2012 17:01 |

Reitings 5119
Lienīte, tiesi ta! :)
13.10.2012 17:22 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Šī ir nopietna tēma,reti kuram cilvēkam ir pašam pat savi mēŗki.Pārsvarā cilvēki ir iezzombēti vienīigi no TV un sabiedrības,ka viņiem kaut ko vajag.Padomājiet atskaitiet visas lietas kuras no tām lietām kuras jums vajag rāda pa TV vai sabiedrībā tas modē un pēc tām,kuras pāri paliks varēsiet sevi noteikt,kāds cilvēks esat.Iespējams,var gadīties arī tā,ka ja atskaita,visas tās spīdīgās,kurpes,lielākas krūtis,mersedesus un pārējo,var sanākt tā,ka pašam cilvēkam nav neviena mērķa..:)Realitātē sanāk tāds cilvēks,kurš diendienā saka Wīii kādas skaistās kurpītes man arī tādas vajag.Wīii kādi maxi svārki.Wīii kādas foršās krāsainās žaketītes:D Un visa sabiedrība sāks nēsāt spaini galvā un tāds cilvēks uzreiz kliegs-wīii arī gribu spaini galvā:D
13.10.2012 17:22 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Man nepatīk lielas krūtis! :D ar tādām justos kā g**s.
13.10.2012 17:27 |

Reitings 803
Nightberrii izskatās neesi šodien diplomātiskā noskaņojumā:D
13.10.2012 17:33 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Cumshot, Tu vnk esi stūrgalvīgi ieņēmis galvā vienu lietu un atsakies saprast, ka cilvēkam arī pašam (iekšēji) var patikt dažas no lietām, ko par skaistu uzskata sabiedrības vairākums!
Ne jau tikai un vienīgi tās gaumes un intereses, kas kontrastē ar sabiedrībā "populārām" definē, kāds ir cilvēks. Kāpēc Tu iedomājies, ka, ja sieviete grib mazas krūtis, tad tas parāda, kāda ir viņa, bet tieši tādā pat situācijā, tikai kur sievietei patīk lielas krūtis (kas pašlaik it kā tiek uzskatītas par skaistām), tad tas noteikti ir kaut kas "iezzombēts" (??? Tu nu gan interesanti šo vārdu raksti).
13.10.2012 17:35 |

Reitings 4343
Šķiet, ka Tev pašam ir "iezzombēts" šis viedoklis, ja tik ļoti nespēj paskatīties uz to kaut nedaudz kritiskāk.
13.10.2012 17:37 |

Reitings 2230
tak ko jūs te cenšaties normālu diskusiju ar Cumshot izveidot? viņš mēģina gudri izteikties jau kurā topikā, bet var tak redzēt, ka nekas gudrs tur nav.
wiii, cumshot, Tev darīt nav ko, ka sestdienā sēdi sieviešu forumā? varbūt labāk mēģini nocopēt sievietes reālajā dzīvē ar tiem saviem gudrajiem tekstiem. :D

par tēmu- kādi ir,tādi ir ok. līdz šim krūtis nav traucējušas dzīvot.
13.10.2012 17:43 |

Reitings 803
Es pārstāvu sabiedrības mazākumu.Arī šajā forumā es ne vienam neko nekad nepierādu,nemācu,nekad nevienu nenosodu,nekad necepjos,nekad dzīvē mani nekas nesatrauc,un nav tādu lietu,kuras var izsist mani no līdzsvara,varat dzīvot jebkādu dzīvi kādu vēlaties,man tas nav svarīgi,uz mani tas neatiecas,es te savam priekam pats ar sevi runāju,man tā patīk:)
13.10.2012 17:54 |

Reitings 803
cumshot, Tev darīt nav ko, ka sestdienā sēdi sieviešu forumā?

Pat nepamanīju,ka jau sestdiena.Man laiks lido es viņu paspēju tikai skaitīt-Jāņi-Jaunais gads-Jāņi-Jaunais gads-Jāņi-Jaunais gads.Līdz sestdienu skaitīšanai vēl neesmu ticis,neesmu tik sīkumains.
13.10.2012 17:56 |

Reitings 4343
:D pēc šī gan izklausies mazliet psihiski slims -
nekad dzīvē mani nekas nesatrauc,un nav tādu lietu,kuras var izsist mani no līdzsvara
, tāds, kam nav attīstījusies spēja izjust emocijas.

Atgādināja to dziesmu ar vārdiem "bet as tikai smejos...", par to arī vienmēr licies jocīgi, kāds gan varētu būt cilvēks, kas vienmēr un visās situācijās tikai smejas. Piemēram, notiek reālas traģēdijas, a viņš tikai smejas visu laiku. Man jau nu liktos, ka kaut kas ar galvu nav kārtībā.

Par Tevu gadījumu, cumshot, domāju līdzīgi. Ja jau tik tiešām nekas Tevi emocionāli neskar. Nav riktīgi. (Bet varbūt man nevajag pārāk te vāvuļot, kas zin, varbūt patiešām kaut kāds sociopāts vai kas interesantāks esi.)
13.10.2012 18:03 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Pati zinu pāris cilvēkus, kuri visu negatīvo, sev nederīgo un lieko laiž paralēli, ir lieli egoisti. Viņu dzīves ir diezgan lieliskas... :) Viņi bauda. :)

zaptesburka, pat, ja notiek traģēdija, tur neko vairs neizmainīt. Ne jau gluži jāsmejas, bet to palaist un dzīvot tālāk, neļaujot sevi traumēt, ir ļoti liela māksla un spēks.

Lasot šeit diskusijas, tiešām var pārsmieties, cik ļoti meitenes var ietekmēt dažādi (atvainojos) sūdi un sīkumi, cik emocionāli nabadzīgu dzīvi viņas dzīvo, kā vajā, moka un audzina savas otrās pusītes, badojas (nevis ēd veselīgi un sporto), negrib domāt, mācīties, analizēt, būt objektīvas... Kā viņas šeit cepjas un viena otru aizvaino. :D Es te ierakstu tad, kad diskusija vai kāds komentārs ir izraisījis manī pārdomas, rakstot es pati sev noformulēju domas, citreiz gari uzrakstu un nepievienoju komentāru. Bet daudzas šeit pilnīgi dzīvo... To arī nesaprotu.

Nesaprotu cilvēkus, kas daudz skatās TV un bezjēdzīgus seriālus. Tā tērējot savu DZĪVI. Man vispār nav TV. Un es sevi nevienā jomā neceļu debesīs, neuzskatu labāku vai sliktāku par citiem. Jo man vienalga... Es nesalīdzinu sevi ar citiem. Es tikai salīdzinu savu reālo sitāciju ar savu iekšējo sajūtu - vai ar mani ir ok, vai arī ir kāds iekšējs diskomforts. Un bieži vien ir, tad ir jāiet un jādara kaut kas, lai mainītu sitāciju. :)
13.10.2012 18:32 |

Reitings 803
Zaptesburka Tu viens no nemierīgākajiem foruma troļliem.Visi troļli te tādi miermīlīgi a tu agresīva.Jo vairāk es ignorēJu tavus stapgalaktikas fantāziju ceļojumus,jo vairāk tu uz manu pusi rakstīsi un slimāks es tev palikšu?Atvēsinies trolli tu mani nekad neesi zinājusi un nezināsi.Dzīvo mierīgi nesatraucies tā par mani.
13.10.2012 18:32 |

Reitings 4343
Cumshot, nevajag te bārstīt apvainojumus. Nemierīga es esmu. Trollis nē. Ja Tu esi iedomājies, ka es "cepjos" Tevis dēļ, vai jo tādu, tad tas ir maldīgs priekšstats.
Tavi komentāri ir muļķīgi un spriedumi strupi, bez dziļākas iedziļināšanās dotajā tēmā. Tas ir izskaidrojams vai nu ar to, ka vai nu neesi tas "asākais nazis atvilknē", vai arī komentē nenopietni, jokojoties un cenšoties izsaukt kaut kādu reakciju no citu foruma apmeklētāju puses.
Tevi es neuztveru šajās sarunās nopietni, taču tas netraucē tik un tā atbildēt uz Tevis teiktajām aplamībām. Uzskatu, ka tas vienalga ir savā ziņā derīgi - es veidoju argumentus, pamatoju savu viedokli.
13.10.2012 18:43 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Gribu jums paveicāt, vai esat apmierinātas ar savām krūtīm?

Jā!
Vai jums tās nešķiet pa mazu vai par lielu, vai pa šķību utt.?

Nē!
Un vai esat nopietni apsvērušas iespēju par ķirurģisku iejaukšanos?

Nē!
13.10.2012 20:27 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man šķiet, ka šis jautājums pārsvarā meitenēm ir aktuāls pusaudžu vecumā, bet +/- pieaugušas sievietes saprot, ka skaisti ir tad, kad viss ir proporcionāli, naizmirstot, ka gan vīriešiem, gan sievietēm gaumes ir dažādas! :)
13.10.2012 21:17 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es gribētu izmēru lielākas :D bet nu tagadējais izmērs arī ir ok vismaz neesmu dēlis :D
14.10.2012 00:01 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
big boobs don't count if you're fat :D
14.10.2012 00:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits