Apjukums.

Reitings 565
Reģ: 29.01.2009

SVEIKAS! Netieku galā vairs..

Man svarīgi jāapsver, ko es vēlos savā dzīvē.

Manam mazajam ir 8. mēneši, zinu, ka ar viņa tēvu nav nākotnes, viņš ir UK, sola man palīdzību, bet ja tā nāk, tad reti. Jebkurā gadījumā kopdzīvi ar viņu nevēlos un uz Angliju braukt negribu, nesaskatu tur iespējas sev.

Tagad jāatsāk mācības pavāra profesijā, bet, lai samaksātu auklītei, man vajag darbu, ko es nevaru dabūt, jo man ir skola! Tagad sāku domāt vai vispār gribu turpināt pavāra skolu (atlicis pusgads) ja man tāpat nebūs, ko maksāt auklei, kas ņem 1 ls stundā( mana radiniece) pie tam man jāmaksā par skolu kādi 80 ls mēnesī. Kopā sanāk ka man vajadzīgi kādi 300 ls + vēl bērns jāaprūpē.

Es nezinu, ko, lai iesāk, gribu strādāt... LAI MAN BŪTU, KO SAMAKSĀT AUKLEI, bet alga visa aizies auklei un pašai nekas nepaliks pāri, tad jēga kāda? nezinu..bet sēdēt mājās un gaidīt, kad mazais sāks iet bērnudārzā??? Es nojūgšos bezdarbībā :( un ja nu netiek bērnudārzā???

Jaunais gads tuvojas, gribu beidzot nospraust mērķus...

Kā, lai saprot, kā, lai ieklausas sevī?

Kā zināt, ko tu gribi?

Un vēl kārtējās attiecības, kurās mani tikai izmantoja...

drausmīgs gads šis man!!!! Bet es negribu žēloties, tikai gribētos, lai kāds man pateiktu priekšā , ko man darīt .. tā ir mana 'jaunā gada vēlēšanās.

15.12.2011 21:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tralallla-man tik loti patik tava profila bilde-nevareju notureties,bija japasaka! (l)
16.12.2011 11:42 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Uztaisiit un aizbeegt - tas laikam iedzimts. Jo ir ka - dzivo lauliba, tad jau teevs jebkura gadijuma skaitas tas laulatais, kaut ar bioligiski - iedzimst uztaisisanas-aizbeegsanas geens.
16.12.2011 12:04 |

Reitings 446
Paldies, Emanuelle :-)
Gribas arī reālajā dzīvē noķert vismaz mazu daļu bildes vieglprātības ;-)
16.12.2011 12:08 |

Reitings 4298
situācija neapskaužama, ja arī Tavi vecāki strādā un nav, kam atstāt bērniņu, kamēr esi skolā.
Ideja par to, ka radiniece pieskata bērniņu tagad, bet saņem naudu vēlāk (kad Tev būs ko samaksāt), ir galīgi garām. tas neies cauri. Ja reiz radiniece strādā, tad gribēs arī saņemt naudiņu, jo no kā tad viņa pārtiks? šis variants neder.

Pluumiite - cik bērniņš ir vecs?
19.12.2011 21:52 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Jūs te bļaustaties, ka džeku vajag iesūdzet tiesā- a vispār zinat, ka no viņa var dabūt tikai 50ls?! Tā maksimālā summa, ko var piespriest alimentos! :-/
19.12.2011 22:00 |

Reitings 1873
Alimentu piedziņa ir ILGS PROCESS!
Māsa 2 gadus tiesājās, vēl 2 gadus caur parādu piedzinējiem mēģināja,kas nesanāca- tagad kādu gadu jau tēvs šad tad iedod kādu naudu, bet ar ne baigo summu.katrā ziņā pat 50 ls pa mēnesi nesanāk.
19.12.2011 22:11 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ja parliecina tiesu, iespejams, var dabut vairak par 50.
22.12.2011 11:26 |

Reitings 759
pec tava rakstita saprotu, ka ar tevi vel notiks daudz parmainu-daudz intersantu lietu un darbibu...
galvenais koncentrejies sobrid uz to svarigako,kas ir tavs berns un papildus tam,lai vinju un sevi nodrosinatu-tavs darbs!:)

bus labi, un tici brinumam :) 8-)
22.12.2011 13:21 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Buushu riebiiga, bet... Kur ir visas taas abortu noliedzeejas un "dziiviibinju" aizstaaves, kas saka, ka beerns ir skaistaakais un ka viss atrisinaasies, redinieki paliidzees, dziive galu galaa buus rozhu daarzs? Es NESAKU, ka Pluumiitei buutu bijis jaaveic aborts, nebuut ne, tomeer vai taa ir dziive-pavisam viena ar beernu uz rokaam, jauna, bez izgliitiibas un darba, bez radinieku atbalsta, bez sakariiga viiriesha utt utjp. Pluumiite ir tikai viens no tuukstots piemeeriem, cik slikti iet taam ljoti jaunajaam maaminjaam! Protams, IR iznjeemumi, bet arii starp melnajiem ir albiini, vai ne?
Es autores vietaa nudien uzstaatu ,lai beerna teevs un pashas vecaaki paliidz, jo kursh tad veel? Bet veel labaak, es vispaar nebuutu shaadaa situaacijaa!
Atvainojos, ja kaadai uzminu uz varzhaciim, esmu lempiiga no dabas!
22.12.2011 14:16 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Isteniba alimenti bernam-tas nozime, kad vecaku,kurs nemaksa var atstat pliku un nabagu, jo alimenti ir vieniga, summa, kur nem no MINIMALAS ALGAS! TAs nozime, kad pat paradot minimalo algu vinam to pashu atnems. Taka varbut ir verts pacinities, lai cik tie butu gadi, nem un kraj cekus, pieradi, kad bernam vajag vairak ka 50ls,, jo kars ceks ir pieradijums! Un neklausies tas meitenes, kuras saka ka izklausies, ka mazs bers, es man liekas katra diskusija pa vienai blavejai tik dzirdu-tu ka mazs berns izklausies, vismaz nomainija blauramgabalu, par pareizraxtibu :D
Tomer novelu tev visu to labako, lai izdodas pabeigt pavarskolu, izdauddzinat lielisku berninu un varbut tie radinieki kads bus gatavs berninu auklet :)
22.12.2011 14:57 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
nezinu, vai tā ir 100 % taisnība, bet esmu pa ausu galam dzirdējusi, ka, ja tēvs nav spējīgs maksāt par bērnu attiecīgo naudu, tad varot to pieprasīt no viņa vecākiem ;) bet par to ir jāpainteresējās..
katrā ziņā - nesēdi malā, un nenoraksti viņu pavisam, ja vari kaut kādu naudu dabūt - uz priekšu, jo bērns ir jūsu abu ;) un ne tev vienai jāsitās pa dzīvi un jāknapinās, lai viņš arī dabūn mazliet.. ;)

veiksmi un izturību Tev. pacenties, skolu pabeidz un padomā par to braukšanu prom, varbūt ka tur tev būtu labākas izredzes? :)
22.12.2011 17:16 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Mans ieteikums- sakārto juridiskās saistības, tas ir, ar bērna tēvu par viņa statusu un atbildību. tad vēlāk nebūs dusma uz viņu kā lupatu jo nepalīdz vai uz sevi, ak viena esi cīnījusies, bet viss būs pēc likuma. te daudzas ska dažādas lietas par alimentiem un tiesas procesu un piedzīšanu, man nav ne jausmas, ja tev arī, tad piesakies uz konsultāciju kaut vai Martas krīzes centrā vai kādā citā, izstāstīsi savu situāciju un viņi tev ieteiks oficālu risinājumu. ja arī dabūsi naudu par alimentiem pēc pusgada, tas tomēr būs labāk kā nekad un tu nezini cik ļoti tev var vajadzēt pēc pusgada tie pat ne 50 ls.

neesi izstāstījusi kas ir ar vecākiem- saviem, viņa, cik viņi ri gatavi palīdzēt, ja ne ar naudu, tad mazā pieskatīšanu? Ja ne, iespējasm ir kāda laba draudzene, kur butu ar mieru, piemēram, kamēr mācās mājās, pieskatīt tavu mazo?

meklē iespēju pabeigt skolu, aj tikai pusgads palicis, pat ja pēc tam negribi to strādāt, vismaz būs papīrs uz kā balstīties un nākamo izglītību, ja tādu gribesi, varēsi vieglāk iegūt.

Paņem baltu lapu un ar ideju sprādzienu uzraksti visu,ko gribi bez ilgas domāšanas. pēc tam sāk skat'ties reāli, ko vari izdarīt ko nē, tad sarindo ar ko vari sāk, vai kas ir jāizdara, lai to izdarītu, tad savel plus un mīnus, lai redzētu vai tiešām to vēlies.

Visām rējējām- lai kas dzīvē mainītos, vajag apziņu, ka vēlies ko mainīt un šeit ir piemēr, kad cilvēkam tā ir, viņa vismaz nečikst un vēlas mainīt, tika nez kā un tas nav nosodāmi, nosodāmi ir sēdēt un nevēlēties. :)

Veiksmi un esi forša mamma mazajam. :)
22.12.2011 19:48 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Coco Loc vata fuck,kas tas tagad tāds?? pieaudzi tēviņš uztaisīs sīko un viņa senčiem par to būs jāmaksā?, kas tas par suņa murgu?. O moins,kur tā pasaule rit. Nah,tad jau vecākiem vieglāk dēlus uzreiz kastrēt,iedomājies,tagad man brāļi uztaisiis kkur katrs pa sīcim,atskries te māmiņa un teiks,man ir šitā tava dēla sīkais,davaj uzturi to....,a nekas ka senči paši visu mūžu to dēlu audzinājuši,uzturējuši,palaiduši dzīvē, psc,lielaku stulbumu nedzirdēt
22.12.2011 19:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)