Ienāca prātā doma, ka varētu piemeklēt sev darbu naktīs.., jo pilnīgs naudas trūkums, man vēl mazais un mazā tēvs nepalīdz...un vienīgā iespēja man būtu kāds nakts darbs.. tikai man nav ne jausmas kā ko tādu atrast?
nu jā mani arī ome uzaudzināja bērnībā, jo mamma strādāja, parasti mammu redzēju tikai brīvdienās, nu tik traki gan nebūs, jo savu bēnu katru dienu gribu redzēt :)
nu jāmēģina, tikai īsti nezinu, kur meklēt :)
visiem piemērotākiem pēc kārtas jāsūta CV, bet labāk iet pašai un prasīt vai nevajag darbinieku :)
skaties uzņmumus, kur strādā arī naktīs - ražotnes, viesnīvcas, baltvilla nesen meklēja naktas un brīvdienu administratoru ss.lv paskaties, tur parastajās dienās nav tikai naktīs un kādreiz brīvdienās :)
Steidzami. Meklējam bara darbinieci, pieredze nav obligāta. Obligāta iespēja strādāt no 7 līdz 19 vai no 19 līdz 7. Ar pilna laika studijām apvienot darbu NAV iespējams [email protected]
ZhaaveetaaPluumiite* cik liels ir bērna kopšanas pabalsts? nu tas ko līdz gada vecumam maksā? (tu jau iepriekš nestrādāji, ja pareizi saprotu) man vnk ir interesanti kā viņi aprēķina :) un piemēram, ja strādā, bet nopelna mazāk par minimālo, tad kā tas pabalsts tiek aprēķināts? no tās noteiktās minimālās vai tomēr tās ko tu saņēmi mazāk (kas ir mazāka par minimālo)?
Ar Lattelecomu neieteiktu saistīties...
Ja esi ofisa darbinieks vai jau nopietnāku produktu pārdevējs, tad vēl var dzīvot... Vazāties pa mājam un piedāvāt lattelcom preces - nekas labs tur nesanāks...
Bērna tēvam vienalga , kas notiek ar viņa bērna māti un sīko?
Zinu,ka Kefīrā pāris nedēļas atpakaļ vajadzēja nakts darbam kādu, kas pilda tā teikt pārziņa pienākumus, nomaina pelnu traukus, noslauka galdiņus, novāc traukus. Tas gan nebija sludinājumos, bet vari vienkārši aizrakstīt viņiem, vai vēl ir interese.
Samaksa-ja nemaldos, 2Ls/h