runajat par stadiem un egleem,tikko parnacu majas nevis ar egli bet mini palmu :-D sagribejas istabaa zaljumus :-)
man egliites mekleeshana ir patiikams process,atrast to kuplako un skaistaako :-)
Tikko atcerējos, ka tā izpārdošana ir šodien nevis rīt! :D Bāc, laikam visu jau nokavēju! UN pēc Nikolettes atsauksmes laikam nemaz nevēlos uz turieni braukt... (t) Šaubos, ka tur būs kaut kas palicis pāri! Kaut kā biju iedomājusies, ka izpārdošana notiek sestdienā :D Nu nekas, tāpat mājās drēbju daudz.
Lauks laikā vienkārši briesmīgs, labi, ka man nekur nav jāiet.
Nikolette, es to tā arī biju iedomājusies. Tik ilgi sludināts, ka neko vairāk negaidīju, vienu brīdi bija doma aizbraukt paskatīties, bet saprāts ņēma virsroku.
Patīk tas, ka ārā snieg, bet nepatīk, ka man nav ziemas zābaku! :-D
Vēl pāris stundas līdz darbiņam. Aiz neko darīt sāku šķirot savas nagu lakas, omg, man ir pie 30 nagu lakām. Es tik pērku un pērku. Man ir kādas 7 variācijas par nude toni vismaz! :-D es tiešām biju pārteigta, kādu laiku nepirkšu! :-D
BaCk, es arī sevi stingri ierobežoju pie nagu laku pirkšanas. Sarkanās krāsās tik daudz... Un galvenais,ka visas taču nespēj izlakot,paliek vecas, kaut vienu reizi lakotas.
Meitenes, ko jūs darāt ar matiem, kad ejat ballēties šitādā laikā? Man ar visu kapuci viņi sapūkojas!Nav jau tā, ka es baigi pa āru skraidu, bet nu tāpatās!
Vot, šitādā situācijā es dikti apskaužu vīriešu dzimumu ;-)
Nu es arī uzmaucu cepuri, kapuci, tad pēc kkādā Dullā Didža izskatos, kad novelku nost, jo man vēl viņi elektrizējas!
Vai arī jāizpūš visa pudele lakas :-D Esmu redzējusi Essīti,ka meitenes tā dara :-D Pilnīgi iecementē matus!
Es gan cepures nelieku. Ja nu ārā -20 vai eju uz kalnu tikai tad lieku cepuri, jo man visas cepures besī un no viņām sāp galva. Es parasti iztieku ar kapuci tikai, ja nu kas.