Man liekas,ka Tille stāstija,ka tādu lieto.
Bet vispār mans darbs ir saistīts ar skaistumkopšanas saloniem,Eiropā,Amerikā. Tad nu katru dienu redzu vaksācijas, frizēšanās,mainikīru,pedikīru piederumus,mākslīgās skropstas,solārija štelles. Reizēm jābrīnās :-D
Tur tādas čolkas,copes un visādi brīnumi,kas izskatās pat ļoti labi! Laigan pati agrāk biju diezgan atturīga, uz šitiem kvalitatīvajiem produktiem skatoties,gribas visu ko pamēģināt :-D
Es pasūtīju ļoti skaistu piekabināmu(ar krabi) asti..bet man kaut kā sāp, kad viņu pieliek(rauj savus matus)..tāpēc ne reizi neesmu lietojusi-varbūt kādai vajag? :D gaiši brūni ar smalkām blondām šķipsnām
Es pasūtīju ļoti skaistu piekabināmu(ar krabi) asti..bet man kaut kā sāp, kad viņu pieliek(rauj savus matus)..tāpēc ne reizi neesmu lietojusi-varbūt kādai vajag? :D gaiši brūni ar smalkām blondām šķipsnām
hohotuška, tādas es arī skatījos, bet beigās izvēlējos tādu, kuru augšā piesprauž ar mazu ķemmīti un apsien ar lentīti. ja man nederēs, es arī pārdošu medus blondu :D
njā, man diemžēl ir brūni mati , tā kā nesanāktu atpirkt no jums. bet vispār man arī gribās to zirgasti pieliekamo. laikam rīt būs jāpasūta :D
Rene - no kāda pārdevēja Tu pasūtīji un cik ilgi nāk?
jaa.man taada ir.. es tev varu kaadu bildi uz e pastu nosuutiit,ja veelies,kaa izskataas ,kad pieliek :)
vieniigi labaak ir tad,ja tev ir biezaaki mati,jo man ir galiigi plaani,un tad ir bik jaauzkasa,lai labi turaas..
shis video ir labs.
http://www.youtube.com/watch?v=HsW9b28lj6c&feature=related