Vai esmu vieniga,kas doma,ka..!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Pedeja laika loti izteikti jutu,ka pasaule mainas.Par to varetu novipsnat, tapec es nerunaju ar tiem saucamajiem "parastiem cilvekiem " par so temu.

Cosmo ir vieta,kur var tomer padiskutet, cilveku neredzot-vieglak izbegt no nevelamas sejas izteiksmes! |-)

Viss sakas jau Hawaii,kad puisitis,kuram 6,ienaca musu majina un teica-nupat mana rotallieta pakustejas -nepieskaroties...Tas pasas dienas nakti viniem iesledzas tv!Es nodomaju,ja man ko saka 7 gadigs,tad es to nopietni neuznemu,bet ja pieaugusi cilveki stasta kaut ko tadu ,tad tomer...

Es meginaju tam nemeklet izskaidrojumu...Pati neredzeju utt

Tagad jau esmu atpakal Kalifornija un atkal...vienu vakaru braucu majas no darba un peksni skatos debesis-viss pilnigi tums-neviena makonisa un peksni ieveroju milzigu makoni-ka elipses veida.Atbraucu majas un teicu viram...nesmejies ,bet paskaties uz to milzigo makoni!Man tagad zel ,ka nenofotografeju,jo tiesam likas,ka kads MUS novero!

Vakar atkal notika kas tads,ko es nevaru izskaidrot...kastite ar zalem pavirzijas uz prieksu,kad gribeju panemt slimnieka zalu pacinu...!

Interesanti,ka tas notiek tiesi tad,kad domaju-esmu vienkarsi kluvusi jutigaka ar visu ,kas notiek pedeja laika,pastiprinata reakcija uz visu!

Tomer....vai ar jums kas tads pedeja laika nav atgadijies?!Saprotu ,ka vairumam liksies,ka Emmanuelle ir "sagajusi sviesta",bet ja nu tiesam kads kaut kur ir,kas velas pazinot ,ka atrodas mums blakus...! (t)

02.12.2011 00:08 |

Reitings 775
Reģ: 27.05.2009
Atceros,ka kādu laiku atpakaļ,te ik pa laikam bija šāda rakstura tēmas.
Interesanti palasīt :-)
Un es tam visam 100% ticu..nevis kaut kādiem dieviem,neatkarīgi ar lielo vai mazo burtu rakstāmu.
02.12.2011 17:32 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
lapsīgās temu turpinot...
Zināms, ka cilvēkiem ir arī "sānu redze". Mēs skatāmies taisni, tajā pat laikā varam manīt, kas notiek pa labi un pa kreisi. Un dažkārt ir tā, ka skatos kādu filmu, lasu grāmatu vai vienkārši sēžu pie kompja, bet pēkšņi ar acs kaktiņu manu kaķa siluetu pārskrienam pa dzīvokli. Lieki piebilst, ka man nekad kaķa nav bijis, jo neizjūtu simpatijas pret šo dzīvnieku. Un tas ir abpusēji. Man nepatīk kaķi - es nepatīku viņiem!
02.12.2011 17:41 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
runājot par ārpuszemes civilizācijām.. skatoties lielisku raidījumu pa LTV7 par kosmosa tēmu - tur tika minēts, ka pēc matemātiskajiem aprēķiniem Visumā būtu jābūt ap 1`000`000 dažādu dzīvības formu. Citas baktēriju formā.. citas, es ticu - arī liela izmēra nenosakāmu dzīvību formā (saprātīgās būtnes)...
Bet tas viss par nesaprotamu lietu notikšanu - tas viss ir baisi.. kustošies priekšmeti... neesošie kaķi... gaismas vai objekti debesīs .. pat ja tas viss ir izskaidrojams - tas viss ir baiss...
02.12.2011 18:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ja mana dzive nebutu saistita ar psihiatriju ,tad es ari domatu- halucinacijas,murgi uttTomer tiesi tapec saku domat vel par vienu interesantu lietu...Agrak visi cilveki,kuri domaja mazliet citadi ,izjuta lietas citadi ,tika ievietoti slimnica!Es nerunaju par tadiem stavokliem ,kad tas paliek traucejosi-smagas halucinacijas utt.Atceros laikus ,kad mana nodala bija tik daudz slimnieku ,cik visa Visbijas slimnica kopa! |-)
Es tagad domaju,varbut ka ir tiesam tadi cilveki,kuri jut lietas citadi-visi tie ,kas "redz cauri"-loti biezi ari slaveni makslinieki!Vispar interesanti...!
Atceros vienu dienu ,ka manam draudzenem ,kuras izkaisitas pa pasauli, viena diena bija loti depresivi noskanojumi-man ari tiesi taja pasa diena!Pec paris dienam sazvanijos-viss kartiba! :-)
02.12.2011 19:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits