Ko noteikti paskaties vai motors nav mazgāts, motoram ir jābūt kā motoram - putekļainam, nedaudz netīram. Bieži mazgā, lai noslēptu kādas problēmas - "tosola" noplūdes, eļļas noplūdes, tādas lietas.
Un painteresējies, ja auto ir placī, cik ilgi ir pārdošanā, ja mašīna ilgstoši stāv, tad viņai izžūst tās visas gumijas blīvītes, trubiņas un kad sāk braukt, sāk viss plīst vaļā - degvielas sūknis, tās trubiņas pa kurām iet tosols, var sanākt, ka termostats nestrādā, bet tā ir figņa, 3 ls maksā, tik nomainīt pagrūti, bet tas daudzām mašīnām var būt problēma.
Kad brauc, skaties vai nav vibrācija pārslēdzoties ātrumiem un vai tahometrs nestaigā baigi braucot vienā konstantā ātrumā visu laiku, tas var nozīmēt, ka kārbai ir problēmas. Ja ir tikai vibrācija pie liela ātruma, tas var nozīmēt arī to, ka riepas vnk nav nobalansētas.
Khem... ko vēl... Audi it kā nerūsē, tik jauns toč, viņam visu apakšu nopūš ar tādu speciālu pūšamo, lai nerūsētu. Bet vienalga paskaties riteņu arkas.
Paskaties bagažniekā, kur ir rezerves riepa, vai nav tur "sakrokojusies" grīda, tas var nozīmēt, ka ir kāds ieskrējis pakaļā un aizmugure ir labota un ar laiku rūsa gan var diezgan ātri parādīties.
Paskaties, ja ir elektroniskie logi vai verās vaļā/ciet. Visi, ne tikai 2. Paskaties vai ir signalizācija, ja nav, atd rēķinies ar vēl kādiem 60-100 ls, atkarīgs cik krutu signalizāciju gribēsi.
Man tētis ir saistīts ar auto biznesu un no bērnības esmu skrūvējusi mašīnas, tāpēc šo to jēdzu, bet ne tuvu visu... Tās ir lietas, kuras es paskatītos mašīnu pērkot. Un, jā, arī jaudu. Nezinu cik zirgi ir tevis minētajai mašīnai, bet braucot ir jāpaskatās vai pietiek jauda ar to mazo motoru, vai varēsi normāli apdzīt un uzņemt ātrumu. Manai ir 1.9 motors, bet diezgan laba jauda, A6 ir tāds pats motors, bet mazāk zirgu un lielāka masa, un fui, man nepatīk ar viņu braukt... jāņem vērā, protams, vairs automāts vai mehāniskā, jo automāts neļaus varbūt tā uzņemt ātrumu kā mehāniskā.