pārlieku pārspīlēta mīlināšanās?

Reitings 119
Reģ: 13.11.2011

Sveikas.

Vai Jums arī nav tā ka dēļ puiša Jums mati ir izpūruši ,pieglausti ,tākā nolaizīti , jo Jūsu puisis Jūs nevar beigt čubināt un glausties klāt ?

Man pat reizēm liekas ka dēļ viņa čubināšanās man ausis ir atlekušās un sausa,noberzta sejas āda palikusi no viņa rugājiem (t)

(Tās jau tikai manas iedomas)

Nevaru ciest pārlieku mīļošanos (t)

Nevar jau neko teikt.

Kad esmu teikusi un pēc rīcības likusi saprast ka man tas ne īpaši patīk ,

uzreiz viņam tas ir kā atšuvums no manas puses. Un palieku tā vēsā un nemīļā meitene (t)

29.11.2011 15:44 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
kjip sunja acis :D?
ui es tieshi veletos, lai man virietis vairak to uzmanibu velta citad, vinam patik kad cubinu vinu, a vinam problemas ar manim, kad ludzu kko tadu :D phh,, :D
29.11.2011 17:31 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
Jau kādu laiku esmu šķīrusies no sava bijušā un tik pat ātri it kā uzradies jauns vīrietis.
Ieprieksējās attiecībās mums bija līdzsvars. Patika viņa mīļums un tā biežums. Ja nebija, tad mācēju iegūt savādākā veidā no viņa.
Bet nu jaunais vīrietis. Šķiet, ka viņam ir pietrūcis sieviešu mīļums, jo pats tāds izteikti ir un mani tas bieži vien tracina. Man tas liekas pārāk bērnišķīgi (viņam 40 g.).
Man jau savos 26 gados tas liekas pārāk neizturami. Kad viņš ir atturīgāks, labāk saista.
Arī man nepatīk, kad pieskaras sejai (tāpēc, ka problemātisks tips) un nenormāli grib bužināt matus, celt gaisā.
Ja pirmo reizi pasaku, ka nepatīk, vienalga neklausās un atkārto :-/
Saprotu arī, ka viņam iespējams rozā briļļu periods, bet es nevaru aizmirst savu bijušo.
29.11.2011 17:43 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
treselle tieshi taa,sasmejos par sunja aciim bet taa tas ir :-D
zini ar sievietem ir gruuti bet bez vinam neiespejami :-D mums pat nepatik tas ko vnm esam velejushas sanjemt,nekad nebus labi :-D
29.11.2011 17:45 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Jaukums bet ta ari ir, ja kkas tad vinu ierocis :D
bet tas gan, dazreiz ir apmierinatas, tgd tik gaidu, kad draugs solito ritena riepu nomainis, laikam ilgi gaidishu :D
29.11.2011 17:52 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Man nav iebildumi pret čubināšanos mājās, bet ciest nevaru čubināšanos sabiedriskās vietās. Man viena draudzene apprecējās ar savu kursabiedru, mums reizēm bija visiem kopā lekcijas. Viņi sēdēja man priekšā un visu lekcijas laiku čubinājās, mīlinājās utt. Lūk, to gan es nevaru ciest, aizrādīt arī negribās, bet tas tiešām traucē. Pati tā nekad cenšos nedarīt!
29.11.2011 18:02 |

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Tak man ar besī, ka publiskās vietās čubinās. Piemēram mans brālis ar savu veceni. Un, kad aizrādu, tad apvainojas vai sadusmojas... (e)
Bet par to mīļumu - es ar nesaprotu, kā var būt par daudz. Man arī prasās vairāk mīļuma, bet draugs saka, ka viņam gribas atpūsties un viņš nepanes visu laiku tādu mīlināšanos. Bet prieks, ka vsm neesmu tāda vienīgā... :D
29.11.2011 18:22 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
visam jabut ar meru.

p.s riebas, ka skola parisi bucojas starpbridi.
29.11.2011 19:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits