Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kurš melo?

10 gadi
Reitings 2292
Reģ: 27.02.2011

Kurš melo?

Ar draugu esam kopā 11 mēnešus, nesen uzzināju no viņa bijušās draudzenes, ka mans draugs ir atjaunojis attiecības ar viņu, taču es esmu tās izjaukusi, jo viņa uzzinājusi, ka viņš tiekas ar mani. Sākumā man tas šķita neticami, jo nespēju iedomāties pa kuru laiku viņš varēja būt kopā ar savu bijušo draudzeni un kā viņa nenojauta līdz tam. Uz laiku mēs pašķīrāmies, jo gribēju sakārtot savas domas, ticēju savam draugam, jo viņš man pārliecinoši dusmīgs teica, ka nav melojis, ka ar bijušo saista tikai bērniņš (viņi bija kopā 8 gadus, ir bērns 7 gadus vecs), un ka nav veidojis ar viņu attiecības. Taču es kļuvu nepārliecināta, jo sāku tīt filmu atpakaļ.

Kad satikāmies viss bija labi, tiku iepazīstināta ar viņa radinieku, draugiem, kopīgi devāmies uz sabiedriskiem pasākumiem, ballītēm mēs sabiedrībā devāmies kā pāris, mīlošs un jauks, katru vakaru sazvanījāmies, sarakstījāmies, braucu līdzi viņam ceļojumos, ceļojumos brauca līdzi arī viņa brālēns. Ja melotu viņš tad uz vienu roku būtu visi- brālēns un draugi un kā gan viņš varēja pacelt telefona klausuli ik reiz kad zvanīju, ja draudzene ir blakus, un kā draudzene varēja nenojaust līdz tam kad uzzināja, ka viņš vismaz 1-2x nedēļā uz nakti bija prom no mājām. Es pie viņa nebraucu, mēs braucām vienmēr pie manis.

Viņš attaisnojās- Viņa ex draudzenei ir uznākusi greizsirdība, jo uzzinājusi par mani, taču viņam attiecības ar viņu nav, tikai tik vien kā viņa bērna māte un viņa ir ciemojusies pie viņa sakarā ar bērnu un nekā vairāk.

Kuram lai ticu? Kas ir patiesība?

:-/

14.11.2011 11:33 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Neko daudz no tava pātara saprast nevarēja, bet padomā pati - 8 gadi kopā un vēl bērns... Nu nevar viņi vairs vispār nekomunicēt.
Kā atjaunojis? Gulējis?
14.11.2011 11:41 |

10 gadi
Reitings 2292
Reģ: 27.02.2011
*Roze*, iespējams ka gulēja kopā, bet viņa teica, ka dzīvojot kopā.
Es uztaisīju fake profilu kā vīrietis, maigs, mīļš, neuzbāzīgs un viņai sāku rakstīt (zinot, ka sievietes daudz runā par vīriešiem) uzdevu viņai sensitīvus jautājumus par bijušajām attiecībām, viņa pagaidām tam vīrietim ir teikusi, ka izšķīrās pirms pāris mēnešiem no attiecībām kurās bija 8 gadus un ar kuru ir bērniņš, iemesls melīgs, esot bijušas ķildas. Vairāk no viņas neko nevaru izdibināt, viņa tam fake vīrietim neko daudz nestāsta.
14.11.2011 11:47 |

Reitings 3022
Nu tad izklausās, ka viņš tevi ir piečakarējis...
14.11.2011 12:08 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Visdrīzāk, ka draugs melo. Man bija līdzīga situācija. Ar puisi biju kopā 2 gadus, mazliet vairāk. No svešām meitenēm uzzināju, ka viņš mani ar viņām krāpj. Draugs pārliecinoši meloja, ticēju līdz pēdējam brīdim, beigās atmaskoju. Vīrieši ir loti labi aktieri un lieliski spēj noslēpt savu melno pusi. Esi uzmanīga! :)
14.11.2011 15:15 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
es domaaju,ka viirishi melo vairaak kaa sievietes.
bet ,tici man,es zinu,ka pasaulee ir pilns ar 'jukushaam'sievieteem,kas dariis visu,lai izjauktu citiem dziivi.
es domaaju,ka tev jaariikojas pavisam vienkaarshi- pasaki,ka gribi satikt to sievieti,aizraksti vinjai draugos.lv vai kur tur.ka tiksies kafejniicaa .un uzraksti arii draugam,ka gribi satikt...tad,kad visi tur buusiet,tad izrunaajiet atklaai.
es domaaju,ka vinja driizaak sapsihojusies,jo vinja grib beerna teevu sev un nedot nevienai citai.
taa dziivee notiek.
14.11.2011 15:26 |

Reitings 350
Jā, man ar pareizākais šķiet Tilles ierosinājums, jo atsevišķi katrs var runāt ko citu, bet tikai aci pret aci redzēsi visu kā ir. Esmu jau dzirdējusi šādas metodes pielietošanu, rezultāts var būt visāds, bet tomēr labāk uzzināt patiesību un tad kādu vainot.
14.11.2011 15:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!