Kurš melo?
Ar draugu esam kopā 11 mēnešus, nesen uzzināju no viņa bijušās draudzenes, ka mans draugs ir atjaunojis attiecības ar viņu, taču es esmu tās izjaukusi, jo viņa uzzinājusi, ka viņš tiekas ar mani. Sākumā man tas šķita neticami, jo nespēju iedomāties pa kuru laiku viņš varēja būt kopā ar savu bijušo draudzeni un kā viņa nenojauta līdz tam. Uz laiku mēs pašķīrāmies, jo gribēju sakārtot savas domas, ticēju savam draugam, jo viņš man pārliecinoši dusmīgs teica, ka nav melojis, ka ar bijušo saista tikai bērniņš (viņi bija kopā 8 gadus, ir bērns 7 gadus vecs), un ka nav veidojis ar viņu attiecības. Taču es kļuvu nepārliecināta, jo sāku tīt filmu atpakaļ.
Kad satikāmies viss bija labi, tiku iepazīstināta ar viņa radinieku, draugiem, kopīgi devāmies uz sabiedriskiem pasākumiem, ballītēm mēs sabiedrībā devāmies kā pāris, mīlošs un jauks, katru vakaru sazvanījāmies, sarakstījāmies, braucu līdzi viņam ceļojumos, ceļojumos brauca līdzi arī viņa brālēns. Ja melotu viņš tad uz vienu roku būtu visi- brālēns un draugi un kā gan viņš varēja pacelt telefona klausuli ik reiz kad zvanīju, ja draudzene ir blakus, un kā draudzene varēja nenojaust līdz tam kad uzzināja, ka viņš vismaz 1-2x nedēļā uz nakti bija prom no mājām. Es pie viņa nebraucu, mēs braucām vienmēr pie manis.
Viņš attaisnojās- Viņa ex draudzenei ir uznākusi greizsirdība, jo uzzinājusi par mani, taču viņam attiecības ar viņu nav, tikai tik vien kā viņa bērna māte un viņa ir ciemojusies pie viņa sakarā ar bērnu un nekā vairāk.
Kuram lai ticu? Kas ir patiesība?
:-/