atvainojos, neizlasiju,ka Salduu tiesi!bet nu paskatijos velreiz, cik sapratu, vismaz paris saloni Saldu ir, bet tad jaaptauja draudzenes,pazinas, uz kurieni vinas iet, vai ari jazvana uz tiem saloniem pasai :)
Saldū to frizieru vairāk nekā nekā vajag :) Bet mājaslapa diezin vai kādam ir, jo pārsvarā salons te skaitās telpa ar vienu vai divām individuālā darba veicējām, dažās vietās piejami arī kosmetologa/manikīra/solārija pakalpojumi. Pati šobrīd nedzīvoju Saldū, tāpēc konkrētus nosaukumus neatceros, bet labākie saloni atrodas uz Lielās ielas - pie strūklakas ir laba friziere, tad nedaudz paejot uz priekšu ir labs salons un vēl tālāk arī salons "Kolibri" ir OK. Cenas matu griezumam svārstās no 5-10 Ls.
Paceļu ļoti vecu diskusiju, jo man identisks jautājums - kurā salonā Saldū var iegādāties dāvanu kartes un piedāvā sejas kopšanas pakalpojumus/masāžas utml?
upsī, varbūt tiešām, viena laikam ir " Kristīnes skaistumstudija" otra skaistumstudija " Kristīne", es atkal visu laiku domāju,ka ir pārcēlušās uz jaunām telpām. Katrā ziņā es runāju par to,kas pretim stadionam.
Nestle tā kā es Saldū esmu pamīšus un neesmu tur vietējā, tad tagad tiešām apmulsu. Draugos viņu lapā bildes ir bildētas lejā pie Bobkova, arī no ārpuses, bet vieta norādītā vienā no tām daudzstāvu ēkām pretim stadionam. Šķiet,ka kaut kad bija arī info,ka esot jaunās telpās, bet nu vairs to nevaru atrast. Katrā ziņā,kad būšu Saldū, iešu skatīties :-D
Chiepina - es nevaru atrast nevienu citu salonu ar nosaukumu Kristīne, izņemot to Kristīnes skaistumstudiju, bet tur, cik lasīju, nav kosmētisko procedūru.
Bet paldies jebkurā gadījumā, dāmas.
Neesmu no Saldus, bet apmeklēju salonu Eden, atrodas pretī tiesai, nuu pretī super neto. Eju likt tur pie meistares nagus, kvalitatīvi un skaisti, nav arī dārgi! :)
So so, ja atrodas uz Rigas ielas!
Hmm es ka saldeniece zinu tikai vienu Kristīnes salonu un tas ir preti Bobkova veikalam un kosmētiskās procedūras tur neveic, izņemot mākslīgas skropstas un make up!