pelēka pele

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010

Kā jūs tādu raksturotu? Viss. izskatas, raksturs, izturēšanās?

10.11.2011 17:14 |

Reitings 43
Reģ: 11.11.2011
Es domāju, ka pelēkās peles jēdziens šodien ir transformējies un jau tiek izprasts pat nedaudz savādāk kā tas bijis pirms daudziem gadiem. Agrāk tiešām pelēkā pele skaitījās tā, kura staigā tikai pasteļtoņos bez īpaša stila, neuzkrītoša, bez kosmētikas un savā ziņā ar pasīvu dzīvesveidu.
Bet šodien es teiktu, ka pelēkā pele ir tā, kas allaž cenšas sevi pakārtot citiem. Ja vairākums izvēlas Vintage stilu, viņa arī pārslēgsies uz to, ja vairākums reģistrēsas Twitter un raksta "fashion" blogus, viņa arī tā darīs.
Pelēko peli, kas savukārt krājoties tādām pelēm, veido pelēko masu. Tieši pelēkā masa visu dara vienādi, ģērbjas vienādi, ir bezgala stereotipiska un vienāda. Protams, 99% no tiem tik un tā domā, ka viņi ir individualitātes, lai arī no malas skatoties ne ar ko neatšķiras.
11.11.2011 16:01 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Nu forši, es tieši sāku ģērbties zemes toņos. :D

Es saku, ka pelēkajai pelei stila nav - viņa visnoplīsušākās dzinsenes var sakombinēt ar visseksīgākajām augstpapēdenēm. Viņai patīk viduvējas filmas un viņa klausās viduvēju mūziku. Moš dzied korī. Bet ar pāris draudzenēm vai arī kad iedzer viņa paliek pretīgi skaļa un daudz runā par seksu. Nekrāsoti mati un nagi vidēji kopti.
Runā tikai tad, ja viņai uzdod jautājumu. Nenormāli nosarkst auditorijas priekšā.

Kopā sanāk riktīga lauķe. Bet nu... :D
11.11.2011 16:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits