Es šobrīd satiekos ar puisi.. Varbūt kāda atceras, ka es biju izveidojusi diskusiju, ka mēs bieži tiekamies ballītes un tā, bet pats viņš neraksta.. Tad nu tagad jau ir savādāk un mūsu šībrīža stāvoklis ir - viens solis līdz attiecībām.. un šeit sākas problēma. :-/ Skatoties viņa pagātnē, varētu izmantot terminu- babņiks, taču šobrīd ir nedaudz savādāk un pat viņa draugi saka, ka viņš ir ļoti izmainījies, BET.. kad viņš iedzer, viņam paliek vienalga.. protams, ja es būšu blakus, viņš neko nedarīs ar citām meitenēm, taču ja es nebūšu (t) .. es zinu, ka viņš patīk ļoti daudzām un es zinu, kāds viņs ir, kad sadzerās.. nesen runājām par mūsu IESPĒJAMAJĀM attiecībām un es šo nosaucu kā lielāko- kāpēc nē. Viņš pats man atzinās, ka viņam ir bijušas tikai 2 meitenes, kuras viņš nav nokrāpis.. Itkā mani uzskati ir- labāk, lai nokrāpj ar kādu, uzverot to tikai kā gaļas gabalu nekā lai nokrāpj morāli, ja puisim iepatīkas cita. Bet es esmu pārāk lepna, lai uzsāktu attiecības, zinot, kā tas visticamāk beigsies.. taču nesākt attiecības ar ļoti foršu puisi, jau vainojot viņu krāpšanā pirms tā ir notikusi, būtu prātīgāk?