kendruci- kpc tad Tu pati sēdi tajā virtuālajā pasaulē un tikai gudri dir*?
Dzīvo savu skaisto perfekto reālo dzīvi un esi laimīga!
Lai jau mēs losītes, kurām nav nekādas dzīves ārpus foruma, vārāmies par savām šokējošajām virtuālajām problēmām!!!
Nē, man nav ideāla dzīve, šo forumu es lasu, jo ik pa laikam var izlobīt arī kādas reāli noderīgas diskusijas/viedokļus, bet man reizi gadā uznāk nepatika pret pastāvošo iekārtu šajā forumā, tapēc kad garlaicīgi uzskricelēju un atkal pazūdu smelties negācijas reālajā dzīvē:(
un kpc tad Tu uzskati, ka citas te dzīvo!?
Kā Tu vari tik pārliecināti teikt, ka lielākajai daļai te nav dzīves ārpus foruma, un dzīve apstātos, ja kaut kas ar šo forumu notiktu :D
Man sāk likties, ka pie vainas ir kkāda mēness fāze :-D
Gan draudzenes dirsīgas, gan forumā kkāds sviests :-D Es gribu vainot tajā visa mēnesi :-D
Man bija pozitīva diena ar pūkainiem mīluļiem un gardas vakariņas, negatīvas emocijas manī nav, tagad kaut kāds mistiskais laiks, jo bariem pielūdzēji saradušies, viens man pat dzeju raksta,tiesa ar maniakālām izpausmēm.
Kendruci- šis Tavs komentārs jau izsaka daudz-
Jums, vientuļās sērdienes, varbūt nav ko darīt ziemassvētku vakarā, tad rīkojat savu tusiņu ziemassvetkos Mēs savu sarīkosim pašas, nelienat visām pudelēm pa korķi
ja cilvēks māk loģiski domāt, tad var izlobīt to, kādi ir Tavi uzskati...